Bomba!,taka muszelka wyszła :grin:
Wersja do druku
Bomba!,taka muszelka wyszła :grin:
Rewelka :) Świetnie się to prezentuje :)
Kapitalne, swieze spojzenie na to nudne miejsce :wink:
aaaaaa tyyyyyyy :)
natychmiast do galerii! ale juz!
:)
Pięknie!!!
Za k@czym: czemu nie ma tego jeszcze w galerii?? Pewnie znowu wygrasz jakąś nagrodę plenerową ;)
106 - świetny kadr. Bardzo udane zdjęcie.
Pięknie "zrobiona" ta fotka.
Pozdrówka.
Mnie również podoba się to Twoje ostatnie zdjęcie, ale (nie wiem czy słusznie) czuję lekuchny niedosyt tym uciętym balkonem. Chciałabym zobaczyć go w całości. Chociaż nie wykluczam możliwości, że szerzej już się nie dało, a Ty już leżałaś pomiędzy rzędami ;)
I to mi sie podoba.Konkretne foty w watku.Tak trzymaj,nie idz droga -domek z boku ,domek z przodu,domek z tylu,i juz mamy trzy fotki-i wszystkie coraz to piekniejsze:grin::grin:
Bardzo podoba mi sie to ujęcie. Jest fantastyczne i z tej lepszej strony.
Co do ostatniego zdjęcia... piękności :roll:
Ocenione w galerii :mrgreen:
Dziękuję serdecznie wszystkim. :grin: Niby robi się zdjęcia dla siebie, ale jednocześnie miło, gdy podobają się również innym.
Agulka, w oryginale galeria jest w całości. Ale wtedy mam również ścianę za mównicą z flagą, co według mnie nie wnosi wiele. W sumie chodziło mi o sam sufit okolony kolumnami. Stąd taka decyzja. :wink:
Wszystkim życzę zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Pogoda ma być kiepska podobno, ale życzę Wam aby dopisywała zawsze pogoda ducha.
Dzięki :) I wzajemnie Jolly :)
Tobie również życzę zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.
I Tobie Jolu Świąt prawdziwych, na duszy i w domu życzę i zamieszkania w takim "piernikowym domu" jak na fotce.
:)
a ja ci na nowy rok najlepszego :) witaj w klubie ksztaltomaniakow ;)
aaa
wiedzialem, ze zapomne :)
pzdr
no i awtarek miodzio :)
pozdrawiam,
Witam po małej przerwie. Z Nowym Rokiem nowe pomysły i cele do zrealizowania. Ponieważ pogoda u mnie średnio zachęca do fotografii w plenerze (zimno, śnieżnie i brak słońca), więc postanowiłam w końcu przysiąść do lampy i parasolki. :lol: Póki co zabrakło "ludzkiego" modela, ale jest szansa, że w weekend się uda jednak kogoś pomęczyć, a wtedy ja Was pomęczę moimi zdjęciami (o ile będzie czym :wink:). Ale zdjęcie jest. Na własnego psa człowiek może liczyć zawsze. Muszę tylko pomyśleć nad jakimś tłem, bo ze ścianami się trochę zlewa:lol:
kurier był jednak:)
ładna psinka:)
A mówią, że piękne dziewczę "robi fotę"!:wink:
Świetny ten portrecik. (model też)
Pozdrówka.
no, dobra próba
pzdr
Jaka kochana morda, aż ma się ochotę przytulić :D
Jeśli będzie chętnie pozował, popróbuj z różnymi strojami i w różnych okolicznościach ;D
W końcu pies to najlepszy przyjaciel człowieka, przyjaciel Cię nigdy nie zawiedzie :) Piesek bardzo sympatyczny :) Czekam na zdjęcia "ludzkiego modela":-P
jakbys miala faktycznie jakas czapeczke, albo taki starodawny kolnierz moze... ;)
wywolaj u modela jakies emocje .... jakby pokzal zebiska, to by nadalo troche emocji zdjeciu ;) :mrgreen:
Dzięki, że wpadliście.
Pomysł z przebraniem go jest na pewno do zrealizowania. W przeciwieństwie do tego by go zmusić do pokazania zębów. :lol:
Fajny model :mrgreen: Tylko nie zapomnij o dobrym wynagrodzeniu za sesje.
Jakby pies miał jeszcze parasol to by była wogóle już piękna parasolkowa fotka. Bardzo ładnie psiaka złapałaś w kadrze.
A zamiast szukać innego tła możesz przemalować ściany lub psa. Ooo psa najłatwiej będzie przefarbować. ;)
Tło mu nie szkodzi i bardzo ładnie wygląda jakby wiedział, że będzie na forum :grin:.
Obiecująca fotka
ps. pies też człowiek;-)
Fajny ostatni portret psa. Kiedyś zrobiłem w pewnym sensie podobne tylko bardziej poprawne w sensie przydatności do dokumentów - lewy profil, jasne tło, bez nakrycia głowy ;-). Temu też miała służyć owa fotografia - była w międzynarodowej książeczce zdrowia psa czy jakoś tak. Fotografia tak się spodobała w jednym z krakowskich zakładów foto, gdzie robiłem odbitkę, że przez długi czas wisiała na ich wystawie obok podobnych zdjęć przedstawicieli homo sapiens ;-)
Wiejo, Kaz de Wro, Ktotek - dziękuję za odwiedziny i dobre słowo.
No cóż, nie spodziewam się pochwał za kolejne zdjęcie, które pokażę. Niestety pogoda marna, światło byle jakie, iso wysokie, ale w końcu upolowałam sikorkę :grin: Dałam im czas na przyzwyczajenie się, że na balkonie czeka na nie jedzenie i czas na to, że ktoś je obserwuje ciągle. Dziś w końcu wyszłam z aparatem. Z prognoz wynika, że w sobotę ma u mnie wyjść słońce, więc liczę na lepsze łowy i lepsze zdjęcia.
Bardzo ładna sikoreczka
Sikoreczka jak Joleczka :)
Świetna fotka sikoreczki.
Pozdrówka.
I co "Sikorka" powie na moja wizje sikorki?
Sikorka Jolly ładna ;)
Mirek, potrafisz tuningować :)
Miruś, ta Twoja sikorka to już bardziej papużka :D
Jolly, ładna sikorka ino mam uwagę odnośnie tego śniegu. Albo więcej i jest fajnie, albo wcale. Te trzy paprochy to bym stempelkiem tenteges ;)