o kurcze ;( to trudno, szkoda, za rok następna Wigilia :grin: Dziękuje za próby ;)
Wersja do druku
o kurcze ;( to trudno, szkoda, za rok następna Wigilia :grin: Dziękuje za próby ;)
nic lepszego po za tymi poprzednimi wersjami się nie da zrobić;)
ok, już trudno,, ;)
wrzucam teraz kolejną fotke, taka bardziej abstrakcja :grin:
Takie tapeciarskie :D
W pozytywnym znaczeniu tego słowa :D
Dzieki Grizz za opinie ;)
Po dłuższej przerwie wrzucam fotki ze stoku. Wreszcie sie gdzieś wybrałam, bo tylko ta szkoła i szkoła i brak czasu na wszystko :(
no i co myślicie na ich temat ....?;)
Pozdrawiam
Fajnie przyłapałaś ludzików na nauce ;)
pzdr
najfajniejsze byłoby 91 gdyby .... ci się udało:wink:
pozostałe bez fanfar..... bo takie troszkę zwyczajne, gratuluję samozaparcia i nie poddawaj się, złapanie ciekawego i poprawnego pstryka to nie taka łatwa sprawa:)
Kasprzyk i Wanilia dziękuje za opnie ;)
wiem, że 91 nieciekawy kadr :( no ale podobała mi się mina tej dziewczynki :grin:
oj nie łatwa psrawa, nie łatwa :( ale nie poddam sie tak łatwo :lol:
Wrzucam jeszcze widoczki tylko chyba godzina nie ta? no troche szarawo było, jak myślicie? Zawsze można wrócić o innej godzinie :cool:
95 to takie zabawy z PS ;)
Relacja ze stoku - jak to relacja. Za dużo ludzi w kadrze, msz.
Co do widoczków - faktycznie, trochę późno robione, ale pierwszy z nich - czemu nie, uwielbiam wierzby w każdej postaci (nawet koszyków :) ), śnieg co prawda bezpłciowy, ale nie on tu gra pierwsze skrzypce.
Kombinacje w PS - a kysz ;).
94 bym wyprostowal, bo wg mnie troche ma krzywy horyzont albo taki jego urok ;)
a pozatym... widoczki jak widoczki... bez wodotryskow:)
93, całkiem przyjemne
pzdr
93 i 94 naprawde spoko:) Lubie takie klimatyczne fotki. Czepiać sie nie bede nie widze błedów:P
Ostatnie bardzo ładne, może można by się pokusić tylko o zdjęcie niebieskości ze śniegu.
93 eleganckie za Mysikrólikiem, polskie wierzby przepiękny temat
Dziękuje wszystkim za opinie i rady ;) dziś postaram się coś zrobić z tą niebieskością ;)
Dzięki !!! ;) a teraz fatalna pogoda na zdjęcia... :(
Witam wszystkich ;) ostatnio nie mam czasu no ale odświeże troszke wątek zimowymi zdjęciami ;) Proszę o poprawki i rady ;) Pozdrawiam
Ja zapytam, gdzie ten stok, który obfociłaś? ;) Bo wydaje sie, że rzut beretem od Krk.?
Przyjemne eksperymenty z wierzbami.
Zima jednak potrzebuje odrobiny słoneczka.... A tu za oknem ciemno, ponuro i sypie... A mroziku zero :(
Kadr z wierzbami po skosie bardzo ładnie zakomponowany, tak lubię :)
Jeszcze fotka z kurami na odsnieżonym chodniku się broni ale pozostałe z serii chyba trochę bez pomysłu na kompozycję ;)
Pogoda nie sprzyja widoczkowym zdjęciom - jak widać po tych zimowych kadrach. Wobec braku światła starałbym się skupić na odleglejszych, pojedynczych obiektach (drzewa - świetnie ośnieżone).
Zazdroszczę śniegu. U mnie szaro jak diabli.
98 - bardzo ładny kadr.
WYcieczka kur - byłoby fajniej, gdyby było z poziomu kur. :)
Dziękuje wszystkim za opinie i wejścia ;)
Stok blisko Krakowa w Sieprawiu ;) No śniegu aż chyba za dużo :roll: a słoneczka wcale :( Ale jutro wyjeżdżam na ferie i mam nadzieje, że przywioze jakies zdjęcia warte pokazania ;)
Pozdrawiam ;)
Witam po dłuższej przerwie :) do oceny wrzucam 3 foty :) proszę jak zwykle o rady, poprawki :)
1-sze bardzo eleganckie, jak pocztóweczka na święta, tylko gwiazdora brakuje :)
pzdr
102 swietne!!
102- naprawdę piękny widok który z przyjemnością się ogląda.
Witaj.
103 i 104 bardzo pospolicie brzmią,właściwie to amatorsko.;)
102 - ładne światło i motyw,szkoda,że nie wykorzystałaś lepiej pierwszego planu.
Pozdrawiam
dla mnie tez 102 ladnie gra swiatłem, to dobry kierunek, ktorego zabraklo juz w 103
Za poprzednikami - 102 zdecydowanie najciekawsze / najlepsze...
Pozdrawiam
102 nic dodać nic ująć. Poprzednicy powiedzieli już wszystko. To zdjęcie stawia wysoką poprzeczkę dla dwóch pozostałych.
103 Może gdyby udało się zlikwidować ślady cywilizacji. ( słup i linia energetyczna)
103 albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem albo zdjęcie leci na prawo.
102-za poprzednikami- ładne, podoba mi się
103-nieostre, i ten słup z prawej niepotrzebny
104-takie zwykłe, bez polotu, do wyprostowania; w LG rogu nie potrzebny kawałek pnia w kadrze
Pozdrawiam
Pierwsze najlepsze. Gdzie to jest?
Bardzo dziękuje wszystkim za opinie i rady :) ciesze się że 102 się podoba :) a co do reszty to macie racje.... :) dzięki!!
a to pierwsze to jest Gliczarów Górny....pięknie :)
Rzeczywiście 102 urocze :)
No to wrzucam jeszcze kilka zdjęc z dzisiejszej wyprawy na Turbacz :)
Po 102 to już masz "przechlapane" :mrgreen: Sama sobie zawiesiłaś poprzeczkę :)
Ładne zdjęcia. Że też Ci się chciało wchodzić tam w zimie... ;) Ale rozumiem. Dwa razy byłem na Przechybie i Radziejowej w śniegu prawie po pas. Super przeżycie.:grin:
Pozdrawiam
Zabrakło ładnego światełka, ale i tak po Twojej serii chciałoby się tam być .
pzdr
105, 108 - bardzo ładne, wręcz monochromatyczne