No nie? Ja wtedy z nią drzemałam właśnie na kucyku :wink:
Wersja do druku
Trojeczka po prostu wymiata...
Słodziak na kocyku:grin:
No i stało się... pojawił się Reksiu, funkel nówka. Tu z "uśmiechem", bo normalnie to gdyby nie ogon, to trudno by było jego nastrój wyczaić :)
Jakie radosne minki :) I Rudości i Reksia :)
Aaa... I moja od kilki dni też! :) W końcu się doczekałam i przywiozłam sobie taką oto futrzaną kulkę:
Tymek/Timi jest cudowny :) Od razu lepiej :) :) :)
Tymek to szczenię? Wygląda na fachowo ostrzyżonego:) a nie na malucha, który jeszcze nie wie co to fryzjer;)
Miałam kiedyś pudla, a do teraz spory sentyment do tych piesków:) - stąd pytanie:)
ahutta - uśmiech rewelacyjny:)
a rdzawy to chyba zawadiaka jak się patrzy?
PS fajnie, że nowe kudłate radości pojawiają się w Waszych domach.
Moje panienki :)
1. Nawet gips na złamanej nóżce nie zniechęca do zabawy.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1308840404
2,3 Pogoń za piłeczką
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1308840594
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1308840708
Dziadek swietne fotki.
Jasiu, wesole i jak widac bardzo szczesliwe te twoje panienki :grin:
Dog Master, szczeniaczek niczym owieczka, po prostu przesliczny, moje dziecko nie moglo od niego oczu oderwac.
Oto mój kundelek, tak troszkę na szybko, ciężko to czarno białe ustrzelić na dworze. Zawsze mu coś "wypali" na sierści.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1308852083
:)
Dziadek, co za maleństwa...
Nipo80, kundelek? Nie Cavalierek? Tri "najgorsze" - naświetl czarny, nie przepal bieli... ;)
Szczylek niecałe 3 miesiące, ale fachowo ostrzyżony, hodowczyni ma psi salon fryzjerski. Ale dalej będzie już tylko gorzej, bo nie, nie wie u mnie nawet co to szczotka...
;)
Siostrzenica przesłała mi fotkę swojego nowego pieska.
Niestety dość malutką.
Henry1, to pewnie siostrzenica cała szczęśliwa :) Widzę, że domki się zapełniają psiakami :-)
Saboor, bardzo chętnie :)
Mój aniołek...
Saboor, dobrze kojarzę, że Ty masz mastify, chyba hiszpańskie? ;>
Bardzo dobrze Kojarzysz, precyzując: jednego jest godnym następcą owczarka niemieckiego. Prze wspaniały piesio, choć jest w nim 0% psa i 100% lenia, nawet jak go ktoś zirytuje to obszczeka go ... leżąc bo i po co się podnosić(waży prawie 100kg).
Kochane psisko, teraz trochę nie w humorze bo kotka mu budę anektowała:mrgreen:
a ponieważ z nią się chował, co kotka wymiałczy słowo święte.:grin:
Tu jest mój ojciec, "Zorik" vel "Zmorek" i jego siostra z baardzo nieprawego łoza "Bieżel":grin:
[QUOTE=dog_master;732229]Henry1, to pewnie siostrzenica cała szczęśliwa :) Widzę, że domki się zapełniają psiakami :-)
Tak, szczeniaczek słodki ale już wie do czego służą ząbki.
Gryzie wszystko co ma w zasiegu swojej paszczy. :-D
A Reksiu rośnie i teraz zajmuje jakieś 8kg więcej miejsca niż na ostatnio wrzuconym zdjęciu :)
[QUOTE=ahutta;734088]A Reksiu rośnie i teraz zajmuje jakieś 8kg więcej miejsca niż na ostatnio wrzuconym zdjęciu :)
No to mały rozrabiaka rośnie....
Pozdrawiam .AP.
Sliczny psiak, a drugiej ujecie genialne :)
Dostałem następną fotkę małego Olliego. :-D
Taką niunię dorzucę :wink:
To może i ja coś dodam ;)
taka jedną, co robi za dwie ;)
1
2
3
4
poznajcie Panią Figowską :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
takie Niunie są NAJ NAJ NAJ :)
Fany i Kłopocik
To ja też dorzucę. Ponieważ mamy lato, to dla odmiany niech będą zimowe :wink:
Jolly ochodzilas klimat:-) trojeczka ekstra.
Niunia jest piękna. I portrecik niczego sobie.
Pozdrawiam.
Wasze psy też tak mają? ;)
Ja wiem, że on w tym momencie sobie smacznie śpi, ale wygląda to niesamowicie :)
Załącznik 53069
Żeby tylko tak. Jeśli na dłuższą chwile nie zwraca się uwagi na mojego psa to zwykle wskakuje na łóżko i po cichu próbuje podczołgać się w kierunku poduszek by tam wygodnie oprzeć głowę na jednej z nich. Niestety oko kamery jeszcze tego nie zarejestrowało. Jak tylko zorientuje się, że próbuje go uwiecznić w trakcie drzemki na poduszkach, zrywa się, próbując zatrzeć ślady bytności. Muszę chyba pomyśleć o jakieś czatowni ;).
To i moja 11-tnia Panna
To jest DEZI.
Pozdrawiam.
Oj mają, mają :lol:
Załącznik 53613