Odrobiłem zaległości. Piękne zdjęcia! wypadałoby coś zgłosić do fotografii miesiąca!
Wersja do druku
Odrobiłem zaległości. Piękne zdjęcia! wypadałoby coś zgłosić do fotografii miesiąca!
Piękne!
Twoje zdjecia są super!!!! Czy jednak pokazują prawdziwe Indie? Miałem ,mozliwość oglądania wielu fotek wykonanych przez urlopowych pstrykaczy własnie w Indiach. Niestety, wszechogarniający syf i bieda dominują :-( O ustnych relacjach z podrózy nie wspomne. To w końcu jakie sąte Indie? Obawiam się, że mają fotograficzny potencjał (tylko) :-(
Myślę voovoo, że w większości znamy te turystyczne Indie. Tym bardziej cieszę się, że lisiajamka pokazuje sporo zdjęć "od zaplecza". Turystyczne to se mogę na Wikipedii zobaczyć ;)
Fajnie Autorze, że zaglądasz w zakamarki. Dzięki.
Świetne FOTO.
Pozdrawiam.
Będę nudny, znów bardzo dobranwrzuta.
Dzięki, dzięki :)
Indie są krajem wielkich kontrastów, więc skrajnie różne opinie o tym kraju nie mijają się z prawdą. Jest takie powiedzenie, że Indie
nie pozostawiają nikogo obojętnym, albo pokochasz je, albo znienawidzisz. W moim przypadku to powiedzenie się nie sprawdziło :grin:
Tata wszystkoprodukujący indyjski rodzinny biznes, produkuje też samochody ciężarowe, taką wersję podstawową z najbardziej podstawowych. Samochód ten posiada tylko to co niezbędne, czyli rama, koła, silnik i pedały :grin: Kierowca na naprędce zrobionej ławeczce musi dojechać do warsztatu, gdzie według potrzeb i fantazji właściciela nabierze właściwego wyglądu :grin: Niestety nie udało mi się tak okrojonej wersji sfotografować.
Załącznik 142649
Załącznik 142650
Załącznik 142648
Załącznik 142652
Załącznik 142651
Dwukołowa wersja z wielbłądem zamiast silnika to pewnie opcja "eco" :wink::mrgreen:
Nie byłem, a już kocham ten kraj:grin:. Interesujące zdjęcia.
Obie wersje - drewniana i hipisowska - świetne :D