Odp: Golus Urlaub Racing Team
Jesli jestes pewien,ze byloczyste klarowne niebo to sie sugeruj jwego barwa.Lampy sodowe czy jakie kolwiek inne nie maja takiej mocy by zmienic jego barwe.Wg mnie tak bym te obrobil.Jednak tam nie bylem wiec to tyko taka wersja moja prywatnaZałącznik 128442skrajna w druga strone
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Dziś wieczorem, wracając do domu, postanowiłem na chwilę zahaczyć centrum Katowic. Od dłuższego czasu, obserwuję przez okna samochodu, co się dzieje. Zafascynowały mnie nowe budynki, wyrastające obok starych, odnawianych.
GG17 będzie super miejscówka, teraz zaśmiecony kadr.
Pozostałe fajne, z WB celowałbym między Ciebie i Mirka czyli kulą w płot. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
fajne nocne foty,GG15 świetne
Dzieki, te miejsca maja ogromny potencjał. Muszę się wybeac tam nieco wcześniej.
---------- Post dodany o 13:03 ---------- Poprzedni post był o 12:59 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jesli jestes pewien,ze byloczyste klarowne niebo to sie sugeruj jwego barwa.Lampy sodowe czy jakie kolwiek inne nie maja takiej mocy by zmienic jego barwe.Wg mnie tak bym te obrobil.Jednak tam nie bylem wiec to tyko taka wersja moja prywatna
Załącznik 128442skrajna w druga strone
Niebo bylo zachmurzone i odbijalo swiatlo centrum miasta i centrum handlowego. Duzo lamp sodowych, wiec żółto a interesujące mnie budynki nieoswietlone.
Fajnie to zrobiłeś. Nie umialem wyciagnac koloru nieba a jak gasilem żółcie to automatycznie tracilem kolor cegiel wiezy.
Super Twoja wersja. Dzięki. Spróbuję odwzorowac.
---------- Post dodany o 13:07 ---------- Poprzedni post był o 13:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
GG17 będzie super miejscówka, teraz zaśmiecony kadr.
Pozostałe fajne, z WB celowałbym między Ciebie i Mirka czyli kulą w płot. :-D
Będzie, kiedy skończą remont, będzie mozna przesunac się w prawo i powalczyć z kamienicami na tle wiezowcow. Jesienią dopiero. A WB wyrobie sobie swoje, mam nadzieję, a wtedy będę bronil swojej wizji :) Jak lew.
P.S. Lwy częściej bronią czy atakują, bo nie wiem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
P.S. Lwy częściej bronią czy atakują, bo nie wiem ;)
Lew się obija, :-D Będziesz bronił jak ta lwica. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Lew się obija, :-D Będziesz bronił jak ta lwica. :mrgreen:
Nie chcę byc lewicą. Zmienne humory, zakupy, romantyczne filmy, szpileczki, torebunie, pffffff ;)
Dobrze jest! Obróbka Mirka wyprała "efekt wieczoru".
Co prawda bywam wieczorami w Katowicach rzadko, ale mniej więcej tak kojarzę te miejsca.
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Nie chcę byc lewicą. Zmienne humory, zakupy, romantyczne filmy, szpileczki, torebunie, pffffff ;)
Nie lewicą? Wolisz być prostatą... tfu! Prawiczą?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie lewicą? Wolisz być prostatą... tfu! Prawiczą?
On Lew, Ona Lew-ica, Ono Lew-ie.
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
On Lew, Ona Lew-ica, Ono Lew-ie.
Tewie nie Lewie a Tewie i do tego mleczarz.
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Dzięki, pozostalem przy dylemacie np. przy zdjęciu GG14. Na miejscu bylo naprawdę bardziej zolto niz przedstawilem. I teraz pytanie, czy odwzorowywac rzeczywistosc czy na chama odżółcac?
Wg mnie kolorystyka wrzutki jest b. fajna, nie tracisz się klimatu miejsca/pory zrobienia zdjęcia. 14 może ciut bym odżółcił, ale tylko troszeczkę :grin: