witam,
czyli z 25 szału nie ma, a czarno białe słabe- zanotowane, dzięki.
26. Ich troje....
Załącznik 115469
...i spokojnych świąt.
pzdr!
Wersja do druku
witam,
czyli z 25 szału nie ma, a czarno białe słabe- zanotowane, dzięki.
26. Ich troje....
Załącznik 115469
...i spokojnych świąt.
pzdr!
Reklama herbaty zielonej- butelkowana w plastiku.
27.
Załącznik 115550
28.
Załącznik 115551
29.
Załącznik 115552
pzdr!
Uśmiechnięci ci ludzie na twoich fotkach. :grin:
Fajne zdjęcia.
Wspaniałe informacje o tym wielkim kraju przekazujesz.
Fotki tez i się bardzo podobają :)
29 jest super!
Robią wrażenie te portrety uliczne, niezwykłe są, przychwycone, wyodrębnione, łapiesz czas w obiektyw, jak żongler piłeczkę, cap, cap, model odjechał skuterem, autem, czy odszedł, a czas został w kamerze, ten jeden jedyny moment.
Dwie osoby na ławeczkach podobają mi się, w kolorze bardziej, widziałbym więcej symetrii w postaci ograniczających obraz pni drzewek - z lewej i prawej po równo. Obie postaci wyszły bardzo interesująco, niemal portret podwójny psychologiczny.
Samochodowe dzieci tez świetne, maluch na skuterku ciasno kadrowany również przemawia, ręka kierowcy na dole dobrze dopełnia kadr i przekaz.
Ciekawi mnie, czy ludzi są chętni do focenia, czy raczej nie, czy burmuszą się, odwracają się lub machają rękoma? Czy trzeba jakoś oswajać sytuację?
Pzdr, TJ
Czarno-biała wrzutka- świetna.
Pozdrawiam.
Poczytałem blog i zaglądam tutaj, naprawdę udane zdjęcia. Widać, że masz już doświadczenie i oko do takich sytuacyjnych ujęć, nawet te pozowane mają w sobie to coś, co przykuwa uwagę.
Dzieki wielkie za komentarze.
Tu gdzie mieszkam, z dala od 1-ligowych metropolii jest względnie łatwo. Sami sa białasem 'zafascynowani' więc po wycelowaniu w człowieka sporadycznie dostaję sygnał 'no photo!':) W miejscach oswojonych z obcokrajowcami sprawy maja się trochę gorzej, aleCytat:
Ciekawi mnie, czy ludzi są chętni do focenia, czy raczej nie, czy burmuszą się, odwracają się lub machają rękoma? Czy trzeba jakoś oswajać sytuację?
Chińczycy ogólnie sa uśmiechnięci i otwarci.
W Hong Kongu sa bardzo wyluzowani, mozes zpodstawic obiektyw pod nos(nie dosłownie) i obstaiwam, że 75% nie zareaguje...
Dla równowagi dziś kolor:
30. Dziewczynka z orzechami...
Załącznik 115682
31. Udajmy, że ostrość jest na pierwszym garnku;)
Załącznik 115683
32. Czy sa na sali wegetarianie?;)
Załącznik 115684
pzdr!
ad. 31 - ostro to jest chyba w tym rondelku trochę z tyłu - aż się czerwieni coś paprycznego w środku...