Czyli smutne.
Nie wiem, czy się z tym zgodzisz, ale ja większość Twoich prac odbieram jako smutne.
Moze to tylko takie wrażenie?
Niemniej masz piękny widok z okna i z przyjemnoscia zobaczylbym go w pełnej krasie słońca i koloru :)
Wersja do druku
Czyli smutne.
Nie wiem, czy się z tym zgodzisz, ale ja większość Twoich prac odbieram jako smutne.
Moze to tylko takie wrażenie?
Niemniej masz piękny widok z okna i z przyjemnoscia zobaczylbym go w pełnej krasie słońca i koloru :)
Ten widok to taki...............trochę nzabyt zwykły :cry:
zwykła fota powiadasz - a jednak ma coś w sobie. Budynki narastają na siebie, klimat może i smutny- nie oznacza to, że nie fajny - magiczny trochę. Skoro ludziska domagają się innych warunków oświetleniowych, pokusił bym się o serię zdjęć przy różnym świetle z tego samego miejsca - dptyk, tryptyk albo inny .... ptyk ;) podoba się wątek
Aga - co to? Jakieś takie smalcowate.Ani smutne ani fajne. Nie rusza.
pozdrawiam]
grzesiek
:lol: smalcowate...
No dobra... widzę że nijakich nie lubicie, no ok, ok trza się brać do roboty... ;)
No tutaj wymagania są ogromne :mrgreen: ale to przyda się na przyszłość, wyczulenie na własne błędy.Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Co do Twojej ostatniej foty to nie wiem jak ją określić i ocenić, całkiem jak dla mnie przyzwoita.
Pozdrawiam ;)
Moim zdaniem na zdjęciu jest zbyt wiele przedstawionych punktów nie wiadomo, na czym skupić wzrok, brakuje wyrazistości.
Jak dla mnie - widok z okna i tyle, to ostatnie... Nie ma na czym wzroku zawiesić.
Moje ulubione schody
Myślałem, że narysowane, po powiększeniu okazało się, że pęknięta ściana. A osóbka na zdjęciu rozmawia przez telefon? ;)