świetne z gór foty
Wersja do druku
świetne z gór foty
Fotki makro robią wrażenie. Technicznie są wymuskane, z konceptem, kompozycyjnie przemyślane, sprzęt ze świetnym responsem - obiektyw (nasadka?) i sensor obrazu - świetny kontrast i mikrokontrast. Razem do kupy połączone dają dziełka, które przyciagają, inspirują, wzbogacają.
Pzdr, TJ
Zdjęcia Gór super. Bardzo ładne.
Dałbym ci za nie plusika, ale system uniemożliwia obecnie. :wink:
Piękne widoki.
Podobają mi się te zdjęcia z gór. Fajnie że wyjmowałeś ciekawe elementy z całego krajobrazu, nie siląc się na próbę zmieszczenia wszystkiego w szerokim kadrze. Miło się je ogląda bo nie są kolejną lepszą/gorszą odsłoną widoków foconych w górach przez co dziesiątego przechodzącego. Trochę by się można bardziej przyłożyć do obróbki coponiektórych ale jest OK.
Dzięki za odwiedziny i opinie:) Postaram się jeszcze coś wrzucić.
Ja również je kocham. W górach nie mieszkam, wśród gór się urodziłem i nawet są one w moim zasięgu widoczności. Tych ze zdjęć od siebie nie udało mi się dojrzeć choć podobno można je czasem zobaczyć z pobliskiej hałdy gdy jest ekstremalna przejrzystość powietrza.
Piękne górskie widoki. 37 i 40 to moi faworyci :-)
Góry przepiękne, ale makro to po prostu odpał. Bardzo mi się podoba, gratuluję.
Byłem ale niestety nie widziałem. To jeszcze dalej, koło 200km, więc trzeba na super warunki trafić. Ode mnie Beskidy zasłaniają, z hałdy szczyt Gerlacha można czasem dojrzeć.
Na hałdzie to najłatwiej jakiś kiczyk zrobić:
43.