Odp: Makro - i wszystko na ten temat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
:) Ale kiedy to najszczersza prawda :P
Przy odpowiedzi /Opcje zaawansowane/klik na ikonkę załączniki/Dodaj pliki/Wybierz pliki (tu już wskazujesz swoje wybrane zdjęcia z lokalizacji na dysku)/Dodaj w linii/Ukończone
Są też inne metody może i łatwiejsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
A te punkty, które się dostaje za różne rzeczy, to już w ogóle czary mary. Pierwszy raz coś takiego widzę.
A na to najlepiej nie zwracaj w ogóle uwagi:)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Przy odpowiedzi /Opcje zaawansowane/klik na ikonkę załączniki/Dodaj pliki/Wybierz pliki (tu już wskazujesz swoje wybrane zdjęcia z lokalizacji na dysku)/Dodaj w linii/Ukończone
Są też inne metody może i łatwiejsze.
Dzięki. Ta metoda jest ok. Ogarnęłam, ale zaraz zdałam sobie sprawę, że nie mam nic wyśmienitego. Dlatego odpuszczam. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Dzięki. Ta metoda jest ok. Ogarnęłam, ale zaraz zdałam sobie sprawę, że nie mam nic wyśmienitego. Dlatego odpuszczam. Pozdrawiam
Wyśmienite zostaw do Galerii:) Do wątku nie muszą być same naj...będzie co krytykować:wink::)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Wyśmienite zostaw do Galerii:) Do wątku nie muszą być same naj...będzie co krytykować:wink::)
Wiesz, 1 bez wyjaśnień to każdy głupi potrafi postawić - k@czy już to udowodnił. Sztuką jest wytłumaczyć dlaczego stawia się taką ocenę, ale do tego trzeba wiedzy i chęci wytłumaczenia komuś co jest nie tak.
W sumie to jego sprawa, ja jeżeli oceniam nisko zawsze piszę co jest powodem co wcale też nie musi znaczyć, że mam rację:)
A częściej właściwie nie daję tak niskich ocen najwyżej coś skrobnę bez oceny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Wiesz, 1 bez wyjaśnień to każdy głupi potrafi postawić - k@czy już to udowodnił. Sztuką jest wytłumaczyć dlaczego stawia się taką ocenę, ale do tego trzeba wiedzy i chęci wytłumaczenia komuś co jest nie tak.
To samo jest jak ktos postawi 5.Tez tak mozna napisac.
A to nie Ty czasem wstawilas te fotke wazki nieostra z poucinanymi skrzydlami??Widze,ze jakos ona znikla.
Oczywiście, że jego, ale nie wiem co taką ocena chce osiągnąć? Wkurzyć mnie? Załamać? Pudło! Fotografuję juz 7 rok i nauczyłam sie takie oceny bez komentarza zlewać. Spływają po mnie jak po kaczce, więc nie wiem czy warto się wysilać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Oczywiście, że jego, ale nie wiem co taką ocena chce osiągnąć? Wkurzyć mnie? Załamać? Pudło! Fotografuję juz 7 rok i nauczyłam sie takie oceny bez komentarza zlewać. Spływają po mnie jak po kaczce, więc nie wiem czy warto się wysilać.
Widzisz.Ja fotografuje dluzej jak Ty zyjesz.Ale nigdy nie odwazylbym sie napisac,ze nauczylem sie zlewac komentarze dotyczace moich zdjec.
Mozesz miec racje z tym wysilaniem,po 7-miu latach fotografowania ,moze i nie warto.
A co z ta wazka??
Jeśli ktoś nie raczy mi napisać dlaczego wg niego zdjęcie jest słabe, to ocena 1 bez wyjaśnień nie ma dla mnie żadnej wartość. Żadnej! Ważka wyautowana. Moje zdjęcie, moja galeria i moje decyzje o wstawianiu i usuwaniu konkretnych zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Jeśli ktoś nie raczy mi napisać dlaczego wg niego zdjęcie jest słabe, to ocena 1 bez wyjaśnień nie ma dla mnie żadnej wartość. Żadnej! Ważka wyautowana. Moje zdjęcie, moja galeria i moje decyzje o wstawianiu i usuwaniu konkretnych zdjęć.
Pamietaj,ze usuwajac fote usuwasz komenty i oceny.Postepujac w ten sposob bedziesz miec coraz mniej oceniajacych.Ale to Twoja galeria i Twoje decyzje.A 4 czy 5 bez komentarza ma wartosc ??czy tez nie ma zadnej??