Odp: Głosowanie popRAWka 9/2012 do końca świata
Mi honor pozwolił zagłosować, NIE NA SWOJE, ale zdaje się na zwycięskie/../:)
edit Saboor:
Nie ujawniamy typów - głosowanie trwa.
andtor, to raczej z powodu świąt - ludzie mniej przy kompie siedzą. Poczekajmy na ich powrót ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
andtor, to raczej z powodu świąt - ludzie mniej przy kompie siedzą. Poczekajmy na ich powrót ;)
Też tak myślałem(kilka dni temu):) Jeśli chodzi o "konkurs" fotografia miesiąca, jednak lepiej aby wybierało jury. Głosujących z forum będzie kilka (góra kilkanaście) osób.
Edit.
Dzięki za drugi głos na moja wersję, ale nie o to mi chodziło:)
Liczyłem, że będzie trochę więcej głosów niż wstawionych wersji i to tylko tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Też tak myślałem(kilka dni temu):) Jeśli chodzi o "konkurs" fotografia miesiąca, jednak lepiej aby wybierało jury. Głosujących z forum będzie kilka (góra kilkanaście) osób.
Edit.
Dzięki za drugi głos na moja wersję po ty co napisałem, ale naprawdę nie o to mi chodziło:)
Liczyłem, że będzie trochę więcej głosów niż wersji i to tylko tyle.
Nie dziw się, że nie głosują, nawet kalendarzy nie chcą odebrać. :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Nie dziw się, że nie głosują, nawet kalendarzy nie chcą odebrać. :-(
Tego już w ogóle nie rozumiem, (ale ja starej daty jestem) jak można coś zamówić i nie odebrać.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Tego już w ogóle nie rozumiem, (ale ja starej daty jestem) jak można coś zamówić i nie odebrać.
Można, można - chyba, że wcześniej za nie zapłacili to wtedy też bym się dziwił.
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Można, można - chyba, że wcześniej za nie zapłacili to wtedy też bym się dziwił.
Mówisz na swoim przykładzie?, że się zapytam?
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Mówisz na swoim przykładzie?, że się zapytam?
Na swoim bo zawodowo rzadko bo rzadko ale też zdarzają mi się rodzynki, które coś zamówią a potem nie odbiorą a człowiek się tylko narobi i poniesie koszty. Jestem wtedy stratny ale no cóż jest to w pewien sposób wliczone w ryzyko, które się ponosi.
Ja zagłosowałem....
I jeszcze powiem , że jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
...taki już jestem ......:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
....jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
...taki już jestem ......:roll:
Taką wspaniałomyślność się ceni:wink::grin: