Moim zdaniem E-7 nie bedzie. Jak Olympus oglosi, ze system 4/3 nie bedzie dalej rozwijany ceny uzywanych obiektywow powinny znacznie spasc.
Wersja do druku
Moim zdaniem E-7 nie bedzie. Jak Olympus oglosi, ze system 4/3 nie bedzie dalej rozwijany ceny uzywanych obiektywow powinny znacznie spasc.
Co oznacza data produkcji? Datę złożenia? Datę zapakowania? Jak produkcja leci pełna parą, to nie ma wielkich róznic, ale jak leci na jałowym biegu, to daty mogą być rózne...
Papier jest cierpliwy, a pudełka są kartonowe... :) Jakoś nie wyobrażam sobie sprzedaży E-5 na poziomie uzasadniającym utrzymanie linii produkcyjnej szkieł. Logika podpowiada mi, że gdyby utrzymanie tej linii było ekonomicznie uzasadnione, to duże 4/3 by nie padło :)
Pytanie na ile szkła klasy 14-35 są składane na czymkolwiek przypominającym linię produkcji...
A w ogóle to wiecie jak wygląda taka "linia produkcyjna szkieł"? :)
Ja nie wiem, ale może to być wcale nie taki duży zakładzik, który standardowo np. produkuje optykę do endoskopów, ale można go dowolnie konfigurować i nie ma problemów z dorobieniem "na wczoraj" np. 1000 obiektywów (czy 100, czy choćby 10).
T.
---------- Post dodany o 17:30 ---------- Poprzedni post był o 17:30 ----------
No dokładnie.. to samo pomyślałem :)
T.
Nie wiem czy to istotne w tej dyskusji: http://fourthirds-user.com/2012/08/o...rds_lenses.php