-
Mój subiektywny odbiór zdjęć.
dworek 2.jpg z jednej strony za ciasne a z drugiej brakuje mi skupienia się na jednym ciekawym elemencie np oknach.
dworek 3.jpg dla mnie najlepsze
dworek 4.jpg pokrzywione
bardzo podoba mi się sam dworek i może jest to sztampa ale nie wyobrażam sobie zdjęcia takiego budynku bez dobrego pokazania wejścia z kolumnami i wtedy zdjęcie dworek 3.jpg byłoby niezłym uzupełnieniem. A tak mam niedosyt.
Pozdrawiam
-
Wbrew pozorom kręcił się tam dziki tłum i kadrowanie było bardzo utrudnione. Chwile bez ludzi starałem się wykorzystać jak się da.
Dzięki za komentarze :)
-
Wiem, że trudno robi się takie obiekty mając jeszcze zwiedzających wokół. Najładniej jest przedstawiony na zdjęciu 3. Obiekt bardzo malowniczy i efektownie porośniety bluszczem.
-
Miło że zajżałeś Wiejo. Niestety w Kurozwękach turystów w weekendy jest mnogo ale wcale się nie dziwię bo miejsce urokliwe.
-
Najbardziej wpada w oko dworek3. Bardzo fajne zdjęcie. Ładne, pastelowe kolory podkreślają urok dworku.
-
Nie będę oryginalny dworek 3 najbardziej mi pasuje.
-
Mnie również dworek 3. Piękne miejsce.
-
1 załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim za odzew, komentarze, krytykę ... :)
Jeszcze jedno z tego przyjemnego miejsca. Tym razem domek obsługi obiektu w Kurozwękach.
-
Klimatyczny obrazek :)
Przy oglądaniu poczułem, że chętnie wyrwałbym się z miasta w podobną okolicę :)
-
Fajne miejsce, takie z minionej epoki (co mnie jako historyka łechce). Może parę słów komentarza?