Odp: Głosowanie popRAWka 5/2012
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sie druga ture zrobi:mrgreen:.Kurde,jak tu z dziesieciu jeszcze przekonac do oddania glosu.:?::-P
Ja się już dałem przekonać. :) Jeszcze dziewięciu. :P
Cytat:
Zamieszczone przez
EddieLBN
Ja się już dałem przekonać. :) Jeszcze dziewięciu. :P
Ty jestes pnad ta dziesiatka.Klucz nie ten:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Co się dziwisz na banerze zachęcają jeszcze do głosowania na 4 popRAWkę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
Co się dziwisz na banerze zachęcają jeszcze do głosowania na 4 popRAWkę :)
To masz stara wersje forum.U mnie jest o nr.5 i zaprasza zwyciezca do kolejnej szóstej:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Chciałem jeszcze raz podkreślić, że to zdjęcie (pisałem o tym już wyżej ) było bardzo marnej jakości zeskanowane, w związku z tym wszelkie powiększenie fragmentów do edycji (naprawy, retuszu) pokazywało ogromniaste piksele a nie uszkodzone fragmenty zdjęcia... Więc PopRawcie się zadawacze zdjęć do tego typu konkursu...
Skan zdjęcia np. 9x13 zrobiłbym do edycji powiedzmy 500-600dpi. Potem po obróbce można zmniejszać.:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
24 głosy
A teraz policz...
:mrgreen:
Nie wiem dlaczego ta pani po prawej ma taką zniekształconą twarz, na zdjęciu Krakmana to najlepiej widać, myślałem że to On coś namieszał, ale wygląda na to że nie :wink: (to chyba pytanie do Ajana, co z tymi dziadkami):)
To nie dziadkowie, tylko z kolekcji dziadka. Osoby w powiększeniu, oryginał (gdzie to zniekształcenie).
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Nie wiem dlaczego ta pani po prawej ma taką zniekształconą twarz, na zdjęciu Krakmana to najlepiej widać, myślałem że to On coś namieszał, ale wygląda na to że nie :wink: (to chyba pytanie do Ajana, co z tymi dziadkami):)
opis fotografii " SL- województwo śląskie.Jest to fotografia 6x6 cm (rok ok.1934) z albumu Pani Wróblewskiej, której już nie ma, bohaterów pewnie też."
Poprawiłem statystykę głosujących. :-)
Zagłosowałem ale nie wiem na kogo. :-(