Jak to co da ... Montuj! A obok w tychże wyngiel, dla ciepłoty ogólnej.:grin:
Wersja do druku
Dzięki Saboor, podobno wszystko się nudzi, nawet miss świata ;) także ile można to oglądać.
Pozdrawiam
Zajrzałem tutaj po raz kolejny, i tym razem zachwyciła mnie ptasia drobnica. Miło tu pozaglądać i ucieszyć oczy Twoimi fotami raz jeszcze. Pozdrawiam Andrzej Piotr.
Często tutaj zaglądam by coś podglądnąć i kolejny raz mogę napisać, kadry doskonałe.
Mój podręczny atlas ptaków :) Ostatnio przez pół godziny łaziłem po lesie żeby wypatrzeć coś co potwornie darło dziób, w końcu udało mi się dostrzec małego ptaszka, chyba Makolągwę. Z 25 metrów zrobiłem zdjęcie, nie nadaje się do publikacji gdziekolwiek. Podziwiam cierpliwość i wiedzę, zdjęcia doskonałe.
Witam
Dziękuję za pozytywne opinie.
Ostatnio wypoczywałem trochę, trzeba się wziąć do roboty, bo już wiele osób myśli, że spocząłem na laurach. Dość regularnie oprócz minionego tygodnia podsypuję psią karmę pod czatownie i donoszę wodę (chociaż jej akurat nie brakuje) ale z braku warunków - muchy końskie plus komary - nie próbuję nawet robić zdjęć.
Powoli zbliża się sezon zimowy, czyli pewnie borsuków nie dopadnę, ale liczę na ptactwo, może inne zwierzaki.
Pozdrawiam
Dziękuje autorowi za przygotowanie i zaprezentowanie zbioru swoich prac. Dziękuje także odwiedzającym za obejrzenie wystawy i podzielenie się wrażeniami. Wątek pozostanie otwarty dla komentatorów. Przyszedł czas by zaprezentować nową wystawę.
Świetne zdjęcia, dołączam się do gratulacji. Cieszy to, że w tym wszystkim nie ma ciśnienia na sprzęt, że chcieć to móc. Pozdrawiam i życzę wielu udanych ujęć.
Witajcie
Możliwość wystawienia się tutaj, to dla mnie wielki zaszczyt i wyróżnienie. Dziękuję wszystkim użytkownikom za odwiedziny i komentarze oraz organizatorom i osobom zaangażowanym za przygotowanie tej wystawy.
Serdecznie pozdrawiam, Marek
p.s. przepraszam, że tak późno odpisuję, ale byłem kilka dni offline