Zaczynam się ślinić...
Wersja do druku
Zaczynam się ślinić...
Co ty nie powiesz. Ja póki co na ważniejsze fotorelacje zabieram jeszcze swojego staruszka C-740 czyli dopóki nie ma tego szkiełka pod ręką trzeba 2 aparaty brać w teren :(Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
temat zakończony? Czekam na konkrety z 70-300mm. Cena atrakcyjna, ogniskowa też. Czy 50-200mm dużo bardziej jest warta swoich pieniędzy przy dobrym świetle zastanym? Czy zrobimy podobnej jakości zdjęcia? Więcej - na 300 mm trochę bliżej do obiektu. To 2 x tyle co mam w swoim 40-150.
Będzie obiektyw, będą konkrety.
Poki co, gdybiemy...
Witam!Cytat:
Zamieszczone przez studioart
Miałem i mam w sumie podobne dylematy, gdyby był już 70-300 to może nawet bym go kupił, ale nie ma, więc chyba dozbieram na 50-200. To 5,6 na końcu mnie boli. Ostatnio podpiąłem ZD 14-54 i to jest kolosalna różnica (przynajmniej jak dla mnie). W końcu w słabych warunkach zaczęły mi wychodzić ostre fotki, wcześniej miałem z tym problemy zwłaszcza na ZD 40-150, gdzie musiałem operować dłuższymi czasami i to czasem było średnio. Myślę, że w przypadku 70-300 może być z tym podobnie. Na + przemawia jego mniejszy wymiar, ten 50-200 zdaje sie być strasznie klocowaty, choć jak sobie go podpiąłem na bajeranckiej stronie Olympusa ( link w innym wątku) to wyglądał całkiem, całkiem. Gdyba była mozliwość to chętnie bym przetestował chociaż ten 70-300, ale pewnie nie będzie to możliwe.
pozdrawiam
Ja go znalazlem tutaj:Cytat:
http://foto-net.pl/sklep/pokaz_karte...ducent=Olympus
Przy tej pozycji jest krzyzyk, a po kliknieciu tez jest "zapytaj o dostepnosc", czyli go nie ma...
Hehe :twisted: , też go tam znalazłem, prawie jechałem kupić, ale coś mnie tknęło i najpierw napisałem i otrzymałem:Cytat:
Zamieszczone przez Tatanka
:evil:Cytat:
Witam serdecznie, bardzo dziękuję za zainteresowanie naszym sklepem. Niestety czasu dostawy nie znamy.
Pozdrawiam
Taa, tu jest ich więcej:Cytat:
Zamieszczone przez Tatanka
http://www.skapiec.pl/site/cat/47/comp/222481
:razz:
Tylko kup...
To ja wezmę ten z Malborka, najtaniej i mam w miarę blisko, przy okazji sfocę zamek :mrgreen: i kumpla auta :DCytat: