25a fajne (to z tym grzybkiem)
31 tez ciekawe
Wersja do druku
25a fajne (to z tym grzybkiem)
31 tez ciekawe
i kolejny kwiatek
Różyczka wyszła ciekawiej, może udało by się Tobie trochę jeszcze bardziej tło rozmyć programowo ?
Pozdrawiam AP.
fotki z ostatniego weekendu resztka..
Hmm, 36 zbyt ciemny dół. 37 lepiej by wyglądało obrócone o 90 stopni przeciwnie do wskazówek zegara ale fajne :)
w ten sposób?
Według mnie lepiej, z lewej trochę przestrzeni pomiędzy krawędzią a kwiatkiem by się przydało ale lepiej :wink:
tym razem słonecznik
tło 37 rozmazywałeś w programie? bo łodyga nagle, widocznie się rozmywa. tak tak czepiam się ale kiedyś też za takie coś mi się oberwało i teraz staram się bardziej uważać. a tak z ciekawości czy on była tak wściekle różowy czy kolory są mocno podkręcone. na pierwszy rzut oka pomyślałam: oooo rany oczy mi wypali. ale i tak na swój sposób bardzo mi się podoba. i zdecydowanie to odkręcone. ma swój urok to zdjęcie
co do słoneczników to bardziej podoba mi się pierwsze. mimo dziwnej GO. fajne kolory, kadr też ok choć może spróbowałabym ciąć w kwadrat :). ogólnie jestem na tak :)
hej co do 37 to faktycznie tło rozmazałem w programie, poza tym kolorki także także podkręciłem, w takiej tonacji mi się ta fotka najbardziej spodobała:) ps myślałem że nie zauważycie tego przejścia na łodydze:p jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach pozdrawiam dzięki za wpis