Dziekuje, wiem ze cos z kadrem nie gra, na kwadrat boki byly nieciekawe.
30 mi sie nie podoba ale zeby nie bylo ze malo Norwegii to wrzucam.
30.
Wersja do druku
Dziekuje, wiem ze cos z kadrem nie gra, na kwadrat boki byly nieciekawe.
30 mi sie nie podoba ale zeby nie bylo ze malo Norwegii to wrzucam.
30.
jesienne 31.
Bardzo ładne!
Mam w tej chwili d300 + sigma 30/1.4 ale nie wiem jak sie ma to do mojego e-30 + zd50f2 jesli chodzi o porownania. Wiec sens takiego testu pozostaje pod znakiem zapytania. Co myslicie?
No i jeszcze raz przepraszam ze takie duze te zdjecia, zawsze zapominam.
Budynek centralnie i rowno bo to sklejka, lustrzane odbicie.
Wczoraj przy serii w moim body cos sie zwiesilo i zeby go wylaczyc musialem wyjac baterie. Dziwna sprawa, pierwszy raz cos takiego sie stalo. Mam sie zaczac martwic?
Rybka wisi na żyłce czy udało Ci się uchwycić moment?
Staralem sie uchwycic lososia w powietrzu ale to dosyc trudne, mam 4 podobne ujecia. Z przykroscia stwierdzilem ze to ja sie za kazdym razem spoznialem z reakcja, aparat tylko kilka razy. Tutaj jest kilka miejsc w ktorych wieczorami pstragi i lososie skacza, tylko sie zaczaic. Niestety mialem do dyspozycji tylko zd50, jeszcze sie zastanawiam czy kupic 14-54 II czy 11-22. Nawet nie wiem czy ta wersja z detekcja kontrastu cos wnosi za te 500pln wiecej. Tak czy siak nie bylo zylki, jako ciekawostke moge napisac ze dlugo staralem sie zlowic pstraga morskiego na plecionke i skutek zawsze byl ten sam- skakaly przy mnie, pruly wode jak uboty ale nic nie bralo. Prawda jest taka ze jak chcesz zlapac takiego spryciarza to musisz miec cienka zylke, bezbarwna(nie wspominajac juz o odpowiednich woblerach i technice). Jak jestem tu rok, nie udalo mi sie dorwac ani jednego.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
no to wracamy do eksperymentow :)
32.
Poczytaj na ten temat troche ;) (ryb) każda ryba gdzie indziej na co innego bierze.
Np w szczupaki w szwecji słabo biorą na "polskie woblery" na regionalne lepiej ;)
33. Niesmiala proba noca...
Pięknie :)
czyściutko i delikatnie