-
nataszach:
Obrona oczywiście do przodu z wynikiem dobrym, nie noo bez przesady, zwracanie się na Ty nadal obowiązuje :D
48 - chciałem załapać kawałek horyzontu aby był punkt odniesienia na fotce
49 - :)
50 - porozglądaj się dobrze to znajdziesz co nie co, ten mały błysk z jeszcze mniejszej chmurki jakoś tak mi nie pasował mocno wykadrowany dlatego zostawiłem go finalnie w szerokim kadrze
51 - jak wrócę z urlopu to mogę usunąć ;)
judasz:
cieszę się że doceniasz trud włożony w te zdjęcia, bez przesady z 1,5h spędziłem na balkonie, a co do obróbki robiłem ją na szybko wczoraj bo byłem podjarany tymi fotami i chciałem jak najszybciej je wrzucić na forum :D
Dzięki za spostrzeżenia, dziś wybywam na urlopik nad Bałtyk więc pewnie co nie co przywiozę :) Pozdrowionka
-
Witam Burza bardzo ciekawa Mógłbyś pochwalić się jak zrobiłeś takie fotki? Chodzi mi parametry (jeżeli możesz) oraz jak złapać taki piorun ...zdjęcia seryjne czy po prostu ślepy traf?(nie mam pojęcia) Fajne ujęcia
-
na początku próbowałem pojedyncze ujęcia ale za długo się na karcie zapisywały i za dużo traciłem więc przerzuciłem się na seryjki
co do parametrów przejrzyj sobie Exif'y czas ok 8s a przysłona ok 5,6
-
Witaj,
Jeszcze raz gratulacje! Wakacji zazdroszczę jak cholera, ja drugi rok z rzędu urlopu nie mam, ale jak się chce zajść wysoko w tym wyścigu szczurów, to tak jest :-D
Co do 50- tak, wiem widziadzłam tą nad lasem :-)
Pozdrawiam
-
kYs, seria z burzą jest wspaniała, pełen szacunek:) Pozdrawiam
-
nataszach:
ja mam wakacje od marca :) czyli odkąd mnie zwolnili z pracy, ale przynajmniej w tym czasie zakończyłem inżynierkę i zdobyłem prawko :D a teraz znajduję się na zasłużonym wypoczynku nad Bałtykiem, oby dobra pogoda dopisała. W 3city zrobiłem kilka fotek żaglowców więc postaram się je obrobić ale wrzucę dopiero jak wrócę do domku bo obecnie na i-plus'ie siedzę i strasznie muli :|
Zjawa77:
niezmiernie się cieszę że spodobały Ci się moje foty, takie komentarze motywują do dalszych prób :>
dzięki jeszcze raz wszystkim za odwiedziny i do następnego, pozdrowienia z Rowów
-
No to z jednej strony pogratulować, a z drugiej przykro że straciłeś pracę...
Ale przynajmniej więcej czasu na focenie :-)
-
Ładne burze, pogratulować i pozazdrościć fotek. Niestety, jak jest burza, to widzę dach innego budynku.
Gratulacje pozafotkowe- również. :)
-
witam serdecznie po wakacyjnej przerwie, niebawem pierwszy upload fotek z Polskiego wybrzeża ;):esystem:
-
Witaj.
Oprócz zdjęć daj też jakieś komentarze i morskie opowieści :grin:
"Hej-Ho! Kolejkę nalej! Hej-Ho! Kielichy wznieśmy! To zrobi doskonale morskim opowieściom! "