Pomysł kadru ze zdjęcia 16 podoba mi się, tylko troszkę technicznie leży, mogłoby być jaśniejsze :)
Wersja do druku
Pomysł kadru ze zdjęcia 16 podoba mi się, tylko troszkę technicznie leży, mogłoby być jaśniejsze :)
Witajcie,
Poniżej znajdziecie porcję świeżutkich, jeszcze pachnących latem fotek z ostatniego weekendu w małopolsce :-)
Jak zawsze z góry przepraszam za ziarno i zapraszam do komentowania.
Wszelkie uwagi/zastrzeżenia/pochwały mile widziane :-)
22 Lilie
23 Paź Królowej
24 Lilia
25 Kosmitek
26 Clematis
27 Konewka
28 zabawy oknem w Pauzie ;-)
Pozdrawiam serdecznie :-)
nie wiem co ma znaczyć foto 29 ale podoba mi się szczególnie linie które wyglądają jak powiększenie linii papilarnych na dłoni :)
16 i 21 mi się widzą z poprzedniej serii, pasiak bardzo fajny. :)
Motylka bym lekko przycięła, za mało go trochę.
Lilie są piękne, ale tło mi się niezbyt podoba, zwłaszcza w tej kremowej. Aż żal, bo kwiat imponujący.
Kadr chyba najlepszy w 18, ale kosmitek ma jakby trochę przepalony środek. Ostre światło było?
Witam ponownie :-)
Bardzo dziękuję za komentarze :-)
Taztaz: siedząc z przyjacielem w Pauzie na Floriańskiej bawiliśmy się oknem które było przykryte czerwonym płótnem :-)
Nevrah: spróbowałam zastosować się do Twoich wskazówek, mam nadzieję że jest lepiej :-) Pogoda była w kratkę: albo grzało w dekiel albo lało; trudno było się wstrzelić :-)Z motylem problem polegał na tym, że nie mogłam podejść bliżej żeby go nie spłoszyć :-)
29 Lilia drugie podejście:
30 Lilia trzecie podejście
31 Kosmitek drugie podejście
32 Paż Królowej drugie podejście
Lilia niestety samochód w tle.
Kosmitek mocno przepalone płatki.
Ogólnie za szeroko:).
Ponownie ja :-)
Ehhh...wstyd mi, taka gafa! Nie zauważyłam tego samochodu :-(
24,26,31 przyzwoicie zaprezentowane
pzdr
Witajcie! :-)
Serdeczne pozdrowienia z kolejnego leniwego, pełnego słońca i much w piwie weekendu w małopolsce :-)
Poniżej kilka fotek z mojego małego raju na ziemi.
Gorąco zachęcam do komentowania :-)
Pozdrawiam serdecznie
33
34
35
36
37
35 całkiem przyjemne :) fajne kolorki i ładna ostrość