A tak wogóle to gdzieś Ty był jak Cię nie było?
Wersja do druku
A tak wogóle to gdzieś Ty był jak Cię nie było?
Jako, że przymierzałem się również do tego szkła podczas długiego czerwcowego weekendu zamieszczam jeszcze dwie fotki z prośbą o ocenę. Zdjęcia robione w trakcie zachodu słońca...
48, ładne światło, szkoda uciętej góry budynku :roll: no i sam w sobie budynek nie jest dla mnie zbyt ciekawym obiektem
49- ładne barwy ale wolałabym gdyby z prawej było więcej mijesca niż jest a z lewej mniej, teraz wydaje się jakby kadr był centralny (prawie jest) a gdyby troche nasycić to barwy byłyby jeszcze bardziej wyraziste :) ale ogólnie 49 na plus :wink:
Igorra po popprawce cool.
@Igorra: dzięki :-) faktycznie tak przycięte ładniej się komponuje, sam nie wiem dlaczego nie uciąłem bardziej lewej strony... ten kilwater chyba mi się spodobał :shock:
Pani sobie z tym ładnie poradziła ;) Zdjęcie statku fajne.
No i udało się. W końcu znalazłem trochę wolnego czasu i "rozdziewiczyłem" nową puszkę :-)
W weekend, jako że miałem niedaleko, wybrałem się do Muzeum Wsi Lubelskiej. Tak się złożyło, że akurat trwało tam "żniwowanie", co starałem się wykorzystać skrzętnie uwieczniając tradycyjne prace w polu. Poniżej pierwsza partia fotek z prośbą o oceny i komentarze.
Pani wiążąca snopki również najbardziej przypadła mi do gustu.
Gość z kosą budzi respekt :wink:
Z poprzedniej wrzuty statek bardzo mi się podoba szczególnie po poprawce Igorry.