Przy samochodach akurat by mi to nie przeszkadzało.
Również w streetfoto krzywe kadry często fajnie wygladają, czasem także architektura.
Tylko nie woda ;)
Wersja do druku
Przy samochodach akurat by mi to nie przeszkadzało.
Również w streetfoto krzywe kadry często fajnie wygladają, czasem także architektura.
Tylko nie woda ;)
Streety lubie, coś niebawem dorzucę pokrzywionego:) Auta też krzywię, ale to z szerokim kątem. bez szerokości, to lipa jest, ciązko ując jakby się chciało :) chociaż sam nie wiem, może złe baletnicy to i rąbek... czy jakoś tak :) pokombinuje bez szerokiego kąta
Pzdr
37, mimo MZ niepotrzebnych, czarnych pasów u góry i na dole, ma,coś w sobie. Jakiś ponury klimat (pewnie to sprawa obróbki) mimo dość "zwykłej" sztormowej scenerii.
Zdj.35 - mimo lecącego horyzontu jest nie złe,myślę że prosto byłoby trochę nudnie.
Zdj.36 - ciekawe ale postac za mało wyrazista (jakiś profil?).
Zdj.37 - nie mogłeś zaczekac aż fala przeleje się przez falochron ? ;)
pozdr.
Oj,nie pakuj wszystkich do jednego worka.Fotografia to nie rysunek techniczny i dokumentacja miejsca zbrodni.To inywidualne patrzenie.
Ty patrzyc potrafisz.Chyba nie bedziesz sie sugerowac linia horyzontu robiac foty na jachcie w czasie sztormu i trzymajac sie podzialu w kadrze,bo Ci wyjdzie cos,ze szkoda miejsca na karcie.
37 znakomite.
I również udanych Świąt.
narazie objerzalam pierwsze 3 strony... ale juz musze napisac ze 12 i 13 sa rewelacyjne po prostu. Psucie Ci dobrze idzie, acz portrety mi sie srednio podobaja
Dzięki za wizytę i kilka słów.fajnie że zaglądacie.
Kolejna porcja wizji z mego świata do zjedzenia :wink:
38.
39.
40.
Zbyt wiele było by pisać...
Super zdjęcia
Tak przejrzałem cały wątek i musze stwierdzić że PS'a masz w małym paluszku ...
Większość zdjęć powala ...
Z ostatnich najbardziej mi sie podoba 40. Genialna fotka ...
Jak uzyskujesz takie kolorki ??