44 supcio portecik :) reszta również niczego sobie. Poprzednia seria jakby bez pomysłu ładu i składu taka ot przypadkowa.
Pozdrawiam
Wersja do druku
44 supcio portecik :) reszta również niczego sobie. Poprzednia seria jakby bez pomysłu ładu i składu taka ot przypadkowa.
Pozdrawiam
Z tymi robalami to różnie jeszcze, nieraz trzeba się ich troszkę naszukać :wink:
44 trochę kadrowane ale niewiele :wink:
tak, to sigma 105 :) ale ona potrafi więcej tylko ja mam jakieś drżące ręce :) a sigmą 150 to pewnie zdjęcia bym robalom robił :grin:
kurde na mnie też tak patrzył :grin: a gdzieś czytałem że piwo uwielbiają :grin: więc chyba dobrze zrobiłeś :wink:
49 jakbyś miał ostrość na głowce a nie tułowiu to byłaby fota genialna, a tak pałeczkę przejmuje fotka 51. Swietnie uchwycone. Podoba mi się niezmiernie.
Ostatnie cztery bardzo ładne, kadry, kolory, wysoka jakość zdjęć - czym robione ?
Mam pytanie do Andre77, zdjęcia tych wszystkich owadów to robione z ręki czy z użyciem statywu?
Mój wstręt do pająków nie pozwala mi się nimi zachwycać na Twoich zdjęciach :wink: Ale muszę przyznać, że mino iż pająki są straszne, to kolorystyka bajeczna jak zwykle.
Podoba mi się ta gąsieniczka na liściu, a z poprzednich biedronka bardzo zwraca uwagę.
I o mało a zapomniałabym o motylu - bajeczny.