Przy palenisku jakby trochę pary z lustra wody poszło mogło by bardziej odbiorcę przekonać ale postawienie tylko na barwę i kształt nie przekonuje do końca. Kolumna ładna ale klimat raczej dokumentalny.
Wersja do druku
Przy palenisku jakby trochę pary z lustra wody poszło mogło by bardziej odbiorcę przekonać ale postawienie tylko na barwę i kształt nie przekonuje do końca. Kolumna ładna ale klimat raczej dokumentalny.
Mordo ty moja :-P:-P
Załącznik 32372
Goń się szakalu tfu charcie
Załącznik 32373
Spadaj fociarzu !
Załącznik 32374
No ostrości brak :) Ale jakie papsy:wink:
miny swietne:grin:
Sytuacja godna focenia, szkoda, że brakło trochę zimnej krwi po stronie focącego:grin:.
* Wiejo https://forum.olympusclub.pl/images/...s/viewpost.gif mądrala:-P ręce mi się trzęsły jak g..no w galarecie, sytuacja wykreowała się błyskawicznie, nawet nie zdążyłem zmienić ustawień AF z S na C. Poza tym ta sunia wyraźnie zainteresowała się naszymi osobami (mną i moją żoną) a licho wie co takiej rozbrykanej dzierlatce to tej suczej główki strzeli :shock: pamiętaj że toto może zawrzeć paszczę na Tobie i sobie wisieć i spokojnie oddychać (taka konstrukcja).
Pozdrawiam
dziękując za odwiedziny:
Forever_k3w'owi
Tomashhh'owi
Wiejo'wi
Oni wszyscy są na owi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
* to się nazywa dorabianie ideologii do zaistniałej sytuacji albo ...'propaganda sukcesu'
fotografie jakie robimy duzo mowia o nas i emocjach jakie w tym czasie wplynely na kadr , najpiekniejsze jest zdjecie ktore jest przesiakniete odczuciami fotografujacego :) pozdrawiam Cie
hahah miny dobre :grin: