Obie wersje fajne, gdybym miał wybierać tę jedną to byłbym wewnętrznie rozdarty :roll:
A ze spalonym korytarzykiem rzeczywiście można by pofantazjowac ;)
Wersja do druku
Obie wersje fajne, gdybym miał wybierać tę jedną to byłbym wewnętrznie rozdarty :roll:
A ze spalonym korytarzykiem rzeczywiście można by pofantazjowac ;)
Skoro sugerujecie, no to proszę :)
47. Piekło wer.2
Załącznik 14512
Właśnie miałem pytać gdzie to jest.
Od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem żeby poszukać takich lokalizacji niedaleko gdzieś. Myślałem że może na iglopolowie coś ciekawego w niedokończonych budowach znajdę. Ale o żwirowni nie myślałem.
Fajne zdjęcia. Co prawda buty wbrew opinii większości podobają mi się nieco mniej. Ale seria wypaśna.
PS
nie wybierasz się może tam w sobotę i nie potrzebujesz kogoś do dzwigania 12-60? ;)
Znalazłem lepszy kadr z piwnicy hotelu pracowniczego
48.
Załącznik 14537
49. W szatni...
Załącznik 14538
50. klucze...
Załącznik 14543
Strasznie tu dziś cicho.. wiec nie robiąc hałasu wjadę czymś cięzkim :mrgreen:
51.
Załącznik 14554
jak dla mnie 47 to rewelka - bardzo mi sie podoba ten klimacik :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A to ziarenko na 50-tce to jak dla mnie miód
Tym razem jak w Alcie ;
48 - Nie
49 - Nie
50 - Tak
51 - Nie
:)
Nie,głównie przez kompozycję,nijak mi nie pasi - przyjrzyj się uważnie,obiektywnym okiem.Za dużo tu światła,wiem,to był dzień,jednak jeśli fociłeś w RAW'ie,to praca na warstwach dała by oczekiwane rezultaty (wg.mego gustu rzecz jasna).Wiem,to by trwało za długo.Wywoływanie...A nam wciąż czasu brakuje. ;)
Tak,bo tu już kompozycja jest bardziej zwarta,wywołanie też niczego sobie,motyw świetny.Tak trzymac albo lepiej. :)
Łogoolnie - bardzo lubię ten klimat i fajnie jest widziec jak idziesz właściwą drogą.;)
pozdro