Daria
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=672965
Zapraszam do oceniania :-)
Pozdrawiam
Wersja do druku
Szacuneczek, daj wiecej
ehhe ale mi pojechali na plfoto.... kurde czy ta fotka naprawde jest taka kiepsa? oj chyba ja bede musial skasowac bo mi sie modelka obrazi
Nie znam sie na tego typu fotografi ale mi się podoba :)
Muszę sam spróbować jakieś modelki poszukać, kiedys juz obiecałem ale wyszło inaczej. Może jak mi się uda E1 zakupic :)
skasowalem bo tak jechali po tej foce.. ze mi sie odechcialo
eee ja bym się nei przejmował....prawdziwy artysta krytyki się nie boi! :)
krytyka to jedno... a obrazanie modelki to drugie
Aska
Moja pierwsza sesja plenerowa. O to fotki ktore chce sobie wgrac na strone:
zdjecie 001
zdjecie 002
zdjecie 003
zdjecie 004
zdjecie 005
zdjecie 006
zdjecie 007
zdjecie 008
zdjecie 009
zdjecie 010
zdjecie 011
zdjecie 012
zdjecie 013
zdjecie 014
pozdrawiam
/EDIT
Jakby linki przestaly byc aktywne to zapraszam na moja strone http://www.sesje.jeronimo.prv.pl/ (na ktorej pewnie czesc tych zdjec sie znajduje)
Jako całość nie przekonuje mnie ta seria. Głównie dlatego, ze starałeś sięchyba pokazać na zdjęciach więcj niz modelkę, np. "jakie fajne tło". Bardziej fotografowałeś plener z modelką na pierwszym planie, niż odwrotnie.
1,2 - za dalekie ujęcie, kiepski kadr
3 - lepszy kadr, ale jakoś nie przyciąga uwagi
4 - chyba dałbym modelkę z lewej, odpuszczając drut, przepalenie na rogu zlewa się z tłem i fotka gubi "prostokątność" (podobnie troszkę na 2)
5 - poprawne
6 - dobre, choć szkoda że nie zastosowałeś mniejszej głębi, tak by kolumny szybciej gubiły ostrość
7 - za dlaeko, za mała głębie kiepsko ustawiona modelka, zły kadr
8 - poprawne
9 - ten pomysł wymaga bliższego ujęcia
10 - zupełnie mi się nie podoba
11 - przesunąłbym kadr w prawo dając modelkę bardziej przy lewej krawędzi
12 - przyzwoite
13 - najlepsze z serii
14 - nie wiem czy domki są modelką czy modelka. Nie podoba mi się. To trochę taki pomysł "ale fajny widoczek, posadzę przed nim modelkę"
Wiesz Jeronimo, gdybym porównywał do tego co sam umiem to napisałbym "ale super". Ale skoro chcesz puścić na plfoto to moim zdaniem pojadą. Aśka niech sięnie martwi, bo fajna jest, ale jej akurat nie oceniamy. Osobiście uważam, że Twój wątek portretów jest dla mnie najciekawszy i jako pierwszy go otwieram wchodząc na forum. Powodzenia