Ostanie dwa bardzo przyjemne.
faktycznie, na pierwszym z nich przydalby sie jakiś sztafaż, siedząca samotnie dziewczyna na przykład ale i tak mi sie podoba.
Na ostatnim uciąłbym całkiem paseczek nieba u gory, tylko rozprasza.
Wersja do druku
Ostanie dwa bardzo przyjemne.
faktycznie, na pierwszym z nich przydalby sie jakiś sztafaż, siedząca samotnie dziewczyna na przykład ale i tak mi sie podoba.
Na ostatnim uciąłbym całkiem paseczek nieba u gory, tylko rozprasza.
Następne znad morza:
34
I jeszcze z falochronem
35
I jeszcze mewy
36
37
i na koniec relikt z czasów kiedy strzegliśmy naszego socjalistycznego wybrzeża przed imperialistami :D
38
34 - fajne dynamiczne, ale co wnosi?
35 - statyczne, dalej j.w.
36 - Mewa w locie? Czemu nie. Mi się podoba:)
37 - j.w.
38 - Bez kontekstu, ciekawej anegdoty wieje trochę nudą.
Generalnie to najlepiej moim skromnym zdaniem wypadły mewy. Od czasów kruka (czy gawrona?) zaszedł postęp. Tak trzymać. Co do fotografii morza, temat jest tak oklepany, jak sosna na Trzech Koronach, i trzeba mieć pomysł na to by w zdjęciu było coś oryginalnego, przykuwającego uwagę, albo mieć szczęście i trafić na światło jakie powala:)
Dzisiaj spotkałem na spacerze (nie w ZOO) takiego zwierza :) trzymał sie gałęzi, łapał powietrze a potem dał nura i tyle go widziałem.
39
Bardzo ładny kadr. Bardzo. Trochę mniej mi się podobają kolorki - ciemne. Może poeksperymentować z barwami. Np. B&W + kontrast, albo B&W + kolor jedynie na żółwia (sorry, ale ostatnio mam manię na grafikę komputerową)... Bardzo ładny kadr:)
Faktycznie, kolory niezbyt wysycone. Moim zdaniem, B&W nie odda specyficznego ubarwienia żółwia. Wydaje mi się że jest to żółw żółtobrzuchy który wg ŝóĹw şóĹtobrzuchy â Wikipedia, wolna encyklopedia występuje "od południowo-wschodniej Wirginii do północnej Florydy". Tym bardziej dziwi, skąd się wziął na wolności w Europie. Poprawiłem trochę kolory, nistety woda w rzeczce w której go spotkałem jest niezbyt czysta :roll:
39a
Odrazu lepiej.