Niniejszy wątek służy do prowadzenia dyskusji na temat wątku „Rzuć wyzwanie – podejmij wyzwanie (wątek otwarty)”.
Wersja do druku
Niniejszy wątek służy do prowadzenia dyskusji na temat wątku „Rzuć wyzwanie – podejmij wyzwanie (wątek otwarty)”.
A nie mowilem, ze Olympus wynajal wodzireja? :mrgreen:
To może zaśpiewajmy?
https://www.youtube.com/watch?v=6hjsZDQOqAo
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Skupcie się na temacie. Może być ciekawie.
Ex-dziewczyna
(W tym wpisie nawiązuję do węża z filmiku zamieszczonego przez bufetową).
Moja ex-dziewczyna upiła się kiedyś dokumentnie podczas jakiejś imprezy, wpadła do wanny, łamiąc suszący się tam mój japoński parasol, podbiła sobie oko, zwymiotowała i na koniec umyła się apaszką.
Nazajutrz miała prowadzić zabawę w klasach szkoły podstawowej od pierwszej do trzeciej. Włożyła okulary przeciwsłoneczne, mokrą apaszkę owinęła wokół szyi i pojechała taksówką do szkoły.
Podczas zabawy zaproponowała, żeby zrobić węża. Biegła na początku, ciągnąc za sobą korowód dzieci, a te dzieciaki, które były na końcu, nie wytrzymywały pędu i obijały się na zakrętach o ściany.
Tak właśnie może wyglądać dobra zabawa: albo pijaństwo, albo wąż i obijanie się o ściany.
:shock:
Czyzby ADM mial jakies zastrzezenia co do jakosci naszych wpisow?
Przeciez nawet nie ruszylismy wlasciwego watku - trwa jak Nike na strazy Warszawy.
Zawsze mozna pousuwac niewygodne posty :-P
Dodam, ze nie czuje sie na silach poddac ocenie jakiegokolwiek mojego zdjecia przez kolege cckk, wiec raczej sie nie skusze.
Jego wnikliwy, doskonaly, przeogromny, najwiekszy i wrecz niewyobrazalny talent fotograficzny od razu obnazy moje niedoskonalosci, slabosci, cienkosc i zapewne glupkowatosci, uwidocznione na moich wyfocinach.
Nie - dziekuje.
W swej glupcie wrzucam wszystkich do jednego worka.
Poza tym nie sadze, zeby temat nie byl dyskutowany na forum ADM'u i decyzje Hadesa sa podejmowane jednoosobowo.