-
D750... Nikon znowu dał ciała
-
Zobaczymy jaki będzie dalszy ciąg.
-
problem podobno jest w czujniku AF jest za płytko osadzony i odbija światło... osłonka czujnika jest zbyt mała i nie do końca zasłania... problem jest taki że Chińczycy robią to kiepsko i jeden czujnik jest niżej a w innym modelu wyżej... jest loteria, jak kupisz z tym wyżej to będzie flara... ;-)
-
Eee, znowu histeria...
Problem na tyle marginalny, ze smialo mozna to przypisac do kazdego body ;)
Co nie oznacza, ze lekkiego smrodu nie ma, ale najwiecej krzycza najmniej zainteresowani...
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Eee, znowu histeria...
Co nie oznacza, ze lekkiego smrodu nie ma, ale najwiecej krzycza najmniej zainteresowani...
pozdro
a skąd wiesz czy nie jestem... byłem... zainteresowany? ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
a skąd wiesz czy nie jestem... byłem... zainteresowany? ;-)
Nie myslalem akurat o Tobie, tylko na biezaco czytam takie watki i widze co i kto tam pisze :)
pozdro
-
mocno przygladam się tej puszcze bo jest mała i ma mało pikseli jak na FF... jednak wpadki z poprzednimi modelami, oraz legendy chodzące o serwisie trochę mnie powstrzymują...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
mocno przygladam się tej puszcze bo jest mała i ma mało pikseli jak na FF... jednak wpadki z poprzednimi modelami, oraz legendy chodzące o serwisie trochę mnie powstrzymują...
No jesli o serwis chodzi, to jest powaznym argumentem na nie...
pozdro
-
ostatnio odebrałem telefon... dzwoniła Pani z olympusa z ankietą nt. serwisu olka... dałem tylko 8 pkt na 10... odjąłem za to, że Waclaw Majtecek robił mi OMD w Czechach... a tam jak w Czeskim filmie... nie wiem co się zepsuło bo nic nie napisał... ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Eee, znowu histeria...
pozdro
Nyny - a pamiętasz jak kiedyś twierdzileś że problem kurzu w D600 jest marginalny?