Odp: Pokaż swoją rybkę...
Kurde tez mam rybki,ale nie mieszkam w Polsce.Szkoda,ze dla mnie temat zamkniety.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde tez mam rybki,ale nie mieszkam w Polsce.Szkoda,ze dla mnie temat zamkniety.
Opacznie czytasz coś....... Mirosławie
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Opacznie czytasz coś....... Mirosławie
No masz racje.
piękne pstrągi i najpyszniejsza ryba na talerzu - okoń
pstrągi łowiłeś przepisowo?? musze się przyznać że mi najlepiej wychodziło z robakiem na haczyku i ciężarek:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
piękne pstrągi i najpyszniejsza ryba na talerzu - okoń
pstrągi łowiłeś przepisowo?? musze się przyznać że mi najlepiej wychodziło z robakiem na haczyku i ciężarek:wink:
U nas w okolicy na robaki nie ma szans, chyba , że na stawach komercyjnych pstrągowych..Biorą tam jak głupie na małego mepsa i robale też oczywiście..
Te oprawiane, to ze stawów PZW w Rożnowie. :wink:
u nas jest taka dość znana hodowla pstrąga mylof. mają zakład na wdzie. i w pobliżu tego zakładu dobrze brały. a jak nie brały to rzucało się przez płot do basenów, tylko jeden musiał czatować:grin:
Qrdę, kiedyś złowyłam karpia królewskiego, 6 kilo. Że mu ja zdjęcie nie zrobiłam... Pochwaliła bym się ;)Ale skąd miałam wiedzieć... Ptakiem i koniem pochwalić się nie mogę :-P
1 załącznik(ów)
Lin, 50 cm złowiony na zalewie w Majdanie Sopockim
Załącznik 126935
:grin:
Już pożarty, nie jestem zwolennikiem całowania ryb i wypuszczania. (taki niby sport, złowić wymęczyć i puścić łaskawie.) :roll: