P A M A R U PSTRYKI vol. 2
Witam ponownie! ;)
Jako iż poprzedni wątek sprzed roku "wuj" strzelił, postanowiłem spróbować sił i założyć nowy.. ;) Nie wiem jednak czy utrzymam go wstawiając w miarę systematycznie swoje pstryki, gdyż w przeciągu ostatniego roku moja tematyka zawęziła się niemal całkowicie do zdjęć rodzinnych, swoich dzieciaków itp., a takowymi raczył was nie będę. ;) W pierwotnym wątku był mix kwiatkowo, robakowo, pocztówkowy. Postaram się w miarę to utrzymać, ale.. ;)
Bij, zabij, oceń.. ;)
Odp: P A M A R U PSTRYKI vol. 2
Pamiętając zdjęcia z tamtego wątku, ten trzeba od razu do obserwowanych dodać :-)
Bardzo ładne kadry. Wrzucaj kolejne zdjęcia a ja na pewno będę zaglądał. Pozdrawiam.
Jeżeli możesz to numeruj zdjęcia - będzie łatwiej je komentować.
Bardzo ciekawie wyglądają te "różowe nietoperze" z drugiego zdjęcia - chyba nie widziałem wcześniej takiej rośliny.
Podoba mi się również dyskretne podglądanie tulipana w naturalnym środowisku na czwartym zdjęciu.
podoba mi się, jak operujesz GO. Na dwóch pierwszych zdjęciach z ostatniej wrzutki pięknie się rozłożyła. Na trzecim jest gorzej - jakiś niepokój się w zdjęcie wkrada.
no i miodzio kolorki :-)
Dzięki za komentarze, jak zawsze. ;) Postaram się numerować, ale raczej tak rzadko będę coś wrzucał, że nie będzie problemu z odniesieniem się do konkretnej fotki. ;)