Co sadzic o takim gosciu co ???
No wlasnie.Co sadzicie o takim gosciu co wpada do galeri,wybiera sobie autora zdjec.I leci mu w kazdym zdjeciu po zerze albo jedynce bez zadnego uzasadnienia bez zadnego pomyslunku.
Idiota,chory,nacpal sie,msciciel z krainy deszczowcow,Czy moze to jakies dziecko co tylo korpusem doroslo?
Odp: Co sadzic o takim gosciu co ???
dziecinada i piaskownica...
Jak by co to ja się do winy nie poczówam ;) :) . Moim zdaniem problem jest jak zwykle więcej jak jedno wymiarowy. Może temu fotografowi się należy odrobina krytyki, bo zachowuje się jak nadęty d...k i lizus? A ten co sobie po nim "leci" postanawia mu dać odrobinę do myślenia? Pewnie te działania i tak skutku nie odniosą bo po adresacie zer i jedynek spłynie to jak woda po gęsi, co najwyżej trochę się pozłości :) .
"Idiota,chory,nacpal sie,msciciel z krainy deszczowcow" - O!
Pozdrawiam.
Nie podobają mi się takie działania. Dziecinada. Napawa mnie to smutkiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
dziecinada i piaskownica...
Hmm, a ja przypominam sobie historię z dzarro...
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Nie podobają mi się takie działania. Dziecinada. Napawa mnie to smutkiem.
Mnie tez.Ale zaznacze,ze tu rowniez chodzi o standartowe "piontecki".
Gostek nawet dobrze sie nie przyglada,Czas pokazuje ,ze leci na akord.Wglebiajac sie bardzie widac z daleka,ze kolesiostwem smierdzi.Obydwa z jednego miasta,moze nawet z jednego podworka.Ale czy oceniajacy az tak go niecierpi wystawiajac takie standartowe cyferki.Tu juz nie chodzi o to czy zero czy piec,chodzi o odrobine czegos wiecej.
Jeszcze moge zrozumiec watek,mozna pocukrowac,jednak taka dziecinada w galerii zniecheca np mnie do wstawiania tam zdjec.
Mirek, do wszystkiego trzeba dorosnąć. Niektórzy jednak pozostają dziećmi na zawsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
...Ale zaznacze,ze tu rowniez chodzi o standartowe "piontecki"...
Czyli chyba się dobrze domyślałem o kogo konkretnie chodzi :grin: . Myślę że jedynki i zera temu Panu nie zaszkodzą, a piątki też mu nie pomogą w niczym, co najwyżej w poprawie dobrego samopoczucia :) . A kolesiostwo... tego się nie wypleni moim zdaniem.