[OPL] Olympus zaprasza na Roadshow 2014 i spotkania z podróżnikiem Marcinem Dobasem
To znakomita okazja by przetestować sprzęt, zapoznać się z szeroką ofertą produktów firmy Olympus i porozmawiać ze specjalistami. Na specjalnym stoisku nie zabraknie nowości z serii OM-D czyli E-M10
More...
Odp: [OPL] Olympus zaprasza na Roadshow 2014 i spotkania z podróżnikiem Marcinem Doba
Trzecia fotka (ze słonikiem) super.
Odp: [OPL] Olympus zaprasza na Roadshow 2014 i spotkania z podróżnikiem Marcinem Doba
Wszystkie zdjęcia genialne. Szkoda, że Roadshow ogranicza się tylko Warszawy :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Wszystkie zdjęcia genialne. Szkoda, że Roadshow ogranicza się tylko Warszawy :-(
no właśnie taki roadshow po Warszawie :(
To na razie w Warszawie. Roadshow jak sama nazwa wskazuje ma szerszy zasięg. Pewnie za jakiś czas będą następne ogłoszenia.
Ale w tym komunikacie widzę niezły bajer. OM-D E-M10 dla leworęcznych? Biorę! Znudziło mi się nosić aparat w prawej ręce.
Bo to taki Roadshow na ktory sam musisz dojechac :p
Szkoda, ze do mojej pipidowy rzadko kto zajezdza :(
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
...Ale w tym komunikacie widzę niezły bajer. OM-D E-M10 dla leworęcznych? ...
A gdzieś Ty to wypatrzył? :wink: :cool::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
A gdzieś Ty to wypatrzył? :wink: :cool::mrgreen:
tu:
---------- Post dodany o 15:37 ---------- Poprzedni post był o 15:35 ----------
Tak przy okazji, większy problem jest z lewoocznością u Sony-ego w NEX co miałem okazję sprawdzić.
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Wybacz, ale nie widzę :mrgreen: (oczywiście, że żartuję)
P.S. Dajmy spokój, wiem, że ilustracja była w lustrzanym odbiciu jeszcze 30 minut temu.
Cytat:
zaprezentuje swoje portfolio wykonane wyłącznie aparatami Olympus PEN i OM-D*
Jak rozumiem, to taki chłyt matrekingowy, bo ponizej sa prezentowane, rewelacyjne zreszta, zdjecia z duzego systemu 4/3?