10 załącznik(ów)
Norweska wedrowka z μ 7010
Wybralem sie do Norwegii i sie przekonalem jaki to ciekaw,drogi kraj.Sprawdzily sie zaslyszane informacje,ze najtansze sa lody,ale z obiegowa informacja,iz Skandynawowie rygorystycznie przestrzegaja przepisow drogowych i sa wstanie nawet zatelefonowac na policje,gdy zauwaza pojazd nieprzestrzegajacy przepisow,nie jest tak do konca.Od Norwega sie dowiedzialem-ze jak to bedzie pojazd np:na polskich nr to na pewno.Norwegowie bardzo lubia turystow,ale do Niemcow maja pretencje-ze nic nie kupuja,wszystko przywoza ze soba i tylko smieci zostawiaja.
Zapraszam na Preikestolen.
Klif o wysokosci 640m.Nad Lysefjorden /dl.40km./Wedrowka zaczyna na 270m.npm. Trasa do przejscia 3800m.Spacerkirm 2godz.
1.
Załącznik 1092785.Załącznik 1092826.Załącznik 1092837.Załącznik 1092848.Załącznik 1092859.Załącznik 109286
2.
Załącznik 109279
3.
Załącznik 109280
4.
Załącznik 109281
10.Załącznik 109287
Odp: Norweska wedrowka z μ 7010
ta "platforma" 8-9 tak bez zabezpieczeń? uuu emocje chyba nieźle grają :)
Fajne foty - mnie najbardziej podoba się nr 3. Szkoda, że taki bałagan powstał przy wklejaniu - i szkoda, że miniaturki bo długo mi się otwierają.
Widać, że ci fiordy z ręki jadły :wink:
Ładne są te fotki. Niektóre naprawdę bardzo ładne.
Na 8 , jak widzę turyści bardzo odważni. Podchodzą nieco za blisko urwiska czy skarpy ( nie wiem jakie nazewnictwo jest fachowe) :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
ta "platforma" 8-9 tak bez zabezpieczeń? uuu emocje chyba nieźle grają :)
Mam,gdzies fotke dzieci wychylajacych sie..
Wiatr sakramencki:evil:
---------- Post dodany o 15:21 ---------- Poprzedni post był o 15:16 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Fajne foty - mnie najbardziej podoba się nr 3. Szkoda, że taki bałagan powstał przy wklejaniu - i szkoda, że miniaturki bo długo mi się otwierają.
Dzieki za 3.
Koncepcja byla:1;2;3;4;10-wedrowka,pozostale:Napawamy sie widokiem.
---------- Post dodany o 15:22 ---------- Poprzedni post był o 15:21 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Widać, że ci fiordy z ręki jadły :wink:
Grzeczne byly choc b.wietrzne.
Chyba według Twojej numeracji to miałem na myśli 6 :-) Nie zwróciłem uwagi na to, że inaczej się zdjęcia wyświetlają a inaczej są numerowane.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Chyba według Twojej numeracji to miałem na myśli 6 :-) Nie zwróciłem uwagi na to, że inaczej się zdjęcia wyświetlają a inaczej są numerowane.
Piekna odnoga fiordu.40km robi wrazenie,ale musi byc slonecznie.Szkoda ludzi,gdy wykupuja rejs po fiordzie za 300koron,a tu mgla.
Widzialem Preikestolen od strony fjordu czyli bylem pod nim :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Widzialem Preikestolen od strony fjordu czyli bylem pod nim :-)
Tylko pozazdroscic:!: