Doctore Feelgood czyli moje spojrzenie vol.3
Siema. Daaaaawno mnie nie było. Nowe życie, duże zmiany, nowa żona, przeprowadzka, dużo projektów, dużo na głowie... Ale montowanie ciągle żywe.
Dla ciekawskich kilka prac których tu nigdy nie było.
Będzie róznotematycznie. Niezwykle bliska stała się mi mroczna i piękna kraina zwana Szkocją. Czyli wiadomo - mocno pasuje do mojej psychiki. Będzie po szkocku czasami.
Zapraszam.
1
2
3
4
5
6
Odp: Doctore Feelgood czyli moje spojrzenie vol.3
Cytat:
Zamieszczone przez
dr_feelgood
Siema. Daaaaawno mnie nie było. Nowe życie, duże zmiany, nowa żona, przeprowadzka, dużo projektów, dużo na głowie... Ale montowanie ciągle żywe.
Będzie róznotematycznie. Niezwykle bliska stała się mi mroczna i piękna kraina zwana Szkocją. Czyli wiadomo - mocno pasuje do mojej psychiki. Będzie po szkocku czasami.
Zapraszam.
Witaj Doctoore, jak mawia mój włoski klient!
Bardzo Cię tutaj brakowalo, gdy zajęty byłeś innymi sprawami...
Podoba się mi ta praca.
Cytat:
Zamieszczone przez
dr_feelgood
Zapraszam.
No Nareszcie! Gdzie to Cię nosiło?? Masz odpuszczone tak czy siak, secik świetny żłówisko... do Twojego starego dzieła z nosorożcem podobne.. mniód!
Dziękuję
Dzieki, milo ze pamietacie. Milo Was widziec.
Pod oltarz mnie zanioslo, raczej do USC. Potem do Szkocji i przed monitor :) Zdjec jest masa, przybywa nowych, bede sie dzielil z Wami.
To dorzuce jeszcze jedno,
7. Madhippomother
Cytat:
Zamieszczone przez
dr_feelgood
A myslales ,ze tu same sklerotyki??
Fajnie,ze znowus tu.
Piękna wrzutka, ale numeruj zdjęcia, najlepiej od razu, póki możesz edytować.
Nr.2 znakomita .
Mocne , że się tak wyrażę.
Cytat:
Zamieszczone przez
dr_feelgood
Pod oltarz mnie zanioslo, raczej do USC. Potem do Szkocji i przed monitor :) Zdjec jest masa, przybywa nowych, bede sie dzielil z Wami.
To dorzuce jeszcze jedno,
7. Madhippomother
W dechę! Tom, sorry że się wcinam, ale może bardziej przeźroczysty ten żar zgęby? Odrobinkę?
Cytat:
Zamieszczone przez
dr_feelgood
Siema. Daaaaawno mnie nie było.
Tak dawno, że jak byłeś to mnie tu jeszcze nie było. Ale Twoje prace widziałem w galerii i cieszę się, że znowu jesteś. Super wrzutka :grin: