Odp: Fotolab - jaki?/gdzie?
Nikt nie odbija swoich zdjęć?
Brak miasta w profilu, a to chyba ważne w tym wypadku?
W moim wypadku Rossmann i fotolab na Okrężnej w Sulechowie, ale tam B&W nie polecam.
Nie, chociaż może to ważne, Poznań, ale jak najbardziej biorę pod uwagę "online" - raczej tylko "online", w Poznaniu już wiem co i jak, ale drogo jest.
Cytat:
Zamieszczone przez
fotomic
w Poznaniu już wiem co i jak, ale drogo jest.
No tak.Jest drogo.Ja klepie w Quelle w labie.Juz dorobilem sie znizki.Ale nadal jest drogo.Cuz,fotografia nie dla pospolstwa,chociaz jest sprzet juz dostepny pod strzechami.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No tak.Jest drogo.Ja klepie w Quelle w labie.Juz dorobilem sie znizki.Ale nadal jest drogo.Cuz,fotografia nie dla pospolstwa,chociaz jest sprzet juz dostepny pod strzechami.
Masz po trochu rację, aczkolwiek różnica między dobrym labem w Poz, a większościa labów w sieci, czy nawet stacjonarnych we Wro (z dobrą jakością - ale nie wysyłają) to jest 200%... tyle.
---------- Post dodany o 10:31 ---------- Poprzedni post był o 10:30 ----------
A zakładam, że chyba po to robimy zdjęcia aby je odbić, i gdzieś ta populacja z tego forum to robi, chyba że wszyscy oglądają zdjęcia na monitorach...
Cześć,
Przyznam się, że na papier przenoszę zdjęcia w Empiku - zrobiłem kilka serii próbnych - w taki sposób, że dostosowałem się pod ich kolorystykę/szarości i teraz jestem zadowolony. Robiłem od do 30x40 max, jakość mnie zadowala.
pozdrawiam,
Ja robie w Fotoquelle, albo u lokalnego fotografa :)
pozdro
vertis.pl - odbitki praktycznie bez zarzutu. Żadnych zafarbów, itp.