8 załącznik(ów)
Finlandia - wakacyjna podróż.
Jak już wspomniałem w swoim wątku ostatnio spędziłęm trzy tygodnie podróżując wakacyjnie po Finlandii. Podzielę się tu kilkoma zdjęciami z tego pięknego kraju.
Ciekawym preludium do rozpoczęcia zwiedzania Finlandii jest odwiedzenie nadbałtyckiego Parku Narodowego Lahemaa w północnej Estonii. W zasadzie nie mieliśmy sprecyzowanego planu by tam pojechać, przynajmniej jadąc do Finlandii, ale że do Tallina dojechaliśmy około 17.30 stwierdziliśmy, że promem przeprawimy się dopiero następnego dnia, a wieczór i ranek spędzimy w PN Lahemaa. Stąd miałem okazję do zrobienia kilkudziesięciu zdjęć plaż nad Zatoką Fińską usianych wielką ilością polodowcowych kamieni.
1.
Załącznik 100062
2.
Załącznik 100063
3.
Załącznik 100065
4.
Załącznik 100064
5.
Załącznik 100066
6.
Załącznik 100067
7.
Załącznik 100068
8 .
Załącznik 100069
Odp: Finlandia - wakacyjna podróż.
Pięknie, no ale jak Farensbach robi zdjęcia to nie mogło być inaczej :grin:
OOO :shock::shock::shock: w torbę jeża że się tak wyrażę, coś pięknego. Z tej serii wybieram wszystkie .
Ładne zdjęcia. I ładne miejsce . Na pierwszym zdjęciu te kamienie super wyglądają. Świetne foto. :grin:
Farensbach, klasa sama w sobie. Proszę o jeszcze!
a ja wybiorę 1 i 6.
finlandia - chyba będzie chłodno:wink:
Światło kapitalne
... wszystkie, a 1, 5, 6 w szczególności. Brawo :)
No proszę kolejny forumowicz-podróżnik prezeentje przepiękne zdjęcia. Światełko palce lizać.:grin:
Moje gratulacje.
Ciekawe jakie zdjęcia będą z samej Finlandii ja tu siedzę parę miesięcy w pracy i nic ciekawego tu nie widzę oprócz drzew, bagien i jezior ;). No na północy są renifery o mało parę razy nie rozwaliłem się o nie samochodem ale jak to w pracy czasu na zdjęcia nie ma zbytnio, chyba że z samej pracy...