Odp: Musicie to przeczytać!
Napisałeś zajawkę w takim tonie jakby co najmniej roztrząsane były problemy głodu na świecie, albo innej dziury budżetowej ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Napisałeś zajawkę w takim tonie jakby co najmniej roztrząsane były problemy głodu na świecie, albo innej dziury budżetowej ;)
Dziura budżetowa nie jest problemem tylko niedogodnością ;) Ale pomińmy ten temat :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Dziura budżetowa nie jest problemem tylko niedogodnością ;) Ale pomińmy ten temat :)
I powróćmy do dzieci w Kongo... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
I powróćmy do dzieci w Kongo... .
Czyli pytanie brzmi: czy dzieciom w Kongo są potrzebne lustrzanki czy bezlustrowce?
Przeczytałem.
Po lekturze nadal nie wiem dlaczego uznałeś, że muszę to przeczytać.
no to nie czytam :-) tym bardziej, że dziura budżetowa Grizz'a pomyliła mi się z dziurą ozonową...
Najbardziej mi sie spodobaly linki pod artykulem do amazona z fragmentem kodu polecajacego autora - ciekawe ile % kasuje od kazdej sprzedazy - amazon ustala stawki z kazdym oddzielnie :) B&H oferuje chyba standardowe 10% :)
Podsumowujac - to co napisal diabolique plus to:
Ameryki to on nie odkrył. O końcu lustrzanek mówi się przynajmniej od czasu pojawienia się pierwszego bezlusterkowca.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Ameryki to on nie odkrył. O końcu lustrzanek mówi się przynajmniej od czasu pojawienia się pierwszego bezlusterkowca.
Dokladnie. To samo sie mowi od 20 lat o drukowanych ksiazkach....