Wyniki OlyRulez: "Gdy czekasz na..."
Odp: Nowy OlyRulez: "Gdy czekasz na..."
103 odwiedzających i żadnego komentarza do eksperymentu? Czyżby wszyscy rzucili się do tworzenia?
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
103 odwiedzających i żadnego komentarza do eksperymentu? Czyżby wszyscy rzucili się do tworzenia?
Może coś "stworze" ale raczej bez wymyślnego opisu. Polonista ze mnie kiepski. Mam problem z tytułem, a co dopiero rozwinąć talent poetycki, którego się nie posiada:grin::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Może coś "stworze" ale raczej bez wymyślnego opisu. Polonista ze mnie kiepski. Mam problem z tytułem, a co dopiero rozwinąć talent poetycki, którego się nie posiada:grin::grin:
Ujawnienie talentu poetyckiego jest dla chętnych. "Niechętni" mogą poprzestać na zdjęciach. W wielu miejscach rymowanki płyną bystro niczym strumień zboczami gór. Czemu nie połączyć tego ze zdjęciami?
Poza tym zawsze możesz spróbować sił w wierszu wolnym. Na zachętę zacytuje pewien post:
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
tylko czasami warto zamiast mówić - "nie umiem" spróbować coś pokombinować ;) o ile czas i chęci pozwalają ;)
900 wejść i żadnego zdjęcia? Nie załamujcie mnie. Naprawdę taki trudny temat?
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
900 wejść i żadnego zdjęcia? Nie załamujcie mnie. Naprawdę taki trudny temat?
Żebyś się nie załamywał... 901 wejść i 1 zdjęcie. ;-)
Zaiste trudny temat albo wakacje :). Może przedłużymy sobie tą edycje do końca miesiąca, a może wakacji?
a niech tam... dodałem fotkę :)
Przedłużymy temat do końca miesiąca, a nawet nieco dłużej.
4 sierpnia to termin zakończenia przyjmowania zgłoszeń.
Przypomina. Już za tydzień koniec przyjmowania zgłoszeń.