2 załącznik(ów)

Blog fotograficzny sabkon.com

Długi czas się zbierałem ze swoim wątkiem na forum ale w końcu się udało ;-). Prawie każdy ma, to i ja :-). Zamierzam trochę w innej formule zamieszczać zdjęcia niż dotychczas to robiłem lecz nie wykluczam linków do większej liczby zdjęć.  
Na początek coś świeżego z ogródka....
Nr 1
Po porannym deszczyku
Załącznik 90741
Nr 2
Liliowiec żółty w sepii
Załącznik 90742

Odp: Sabkon.com Photography

Cytat:

Zamieszczone przez 
sabkon

Długi czas się zbierałem ze swoim wątkiem na forum ale w końcu się udało ;-). Prawie każdy ma, to i ja :-).

"Photography" w nazwie wątku i bloga sugeruje, że fotografujesz przede wszystkim dla widza anglojęzycznego. Może więc warto zamieszczać opisy również w tym języku? :)

Kropla w pierwszym jako temat chyba jest za słabo wyróżniona. Tak się wydaje jakby umykała poza pole ostrości.
Na marginesie. Nie chce podcinać skrzydeł, ale logo systemu 4/3 użyte wraz z nazwą sugeruje, ze to Twoje logo. Przeniósłbym je na lewy dolny róg, jeśli ma się kojarzyć z systemem, w którym fotografujesz.

2 załącznik(ów)

NR 3
Pajączek w bojowych barwach
Załącznik 95818
NR 4
Hydrangea paniculata :)
Załącznik 95819

Nie spodziewałem się takiej tematyki od Ciebie, ale jest OK, z fotki na fotkę lepiej. Powodzenia! Pozdrawiam

Cytat:

Zamieszczone przez 
Rysiek_O

Nie spodziewałem się takiej tematyki od Ciebie, ale jest OK, z fotki na fotkę lepiej. Powodzenia! Pozdrawiam

Dzięki :)
Inna tematyka w innych wątkach

6 załącznik(ów)

Osobiście najbardziej przypadła mi do gustu pierwsza fota i ta z samolotem zza krzakami :)

1 załącznik(ów)

Air Show Radom 2013 
Na razie tylko jedno, wybór ciężki, ok 2tys. zdjęć, 2 dni w upale + 1 dzień pod płotem (treningi) (post wyżej ze zdjęciami)
Straty: E5 - Migawka w najmniej oczekiwanym momencie
Nr 9
Obchód 
Załącznik 96802

Odwiedziłem Twojego bloga. Podoba mi się. Dobrze się czyta, kiedy obok można popatrzeć na niemałą liczbę zdjęć. Kiedy udaje Ci się te wszystkie zdjęcia robić? :) Duży plus za "pokatalogowanie". Gratuluję i owocnej dalszej pracy.