[OPL]Olympus zaprasza na darmowe warsztaty fotografii podróżniczej z Marcinem Dobasem
Każdy z nas podróżuje, każdy z nas fotografuje. Fotografowanie w podróży jest trudniejsze niż fotografowanie "u siebie". Jak się przygotowywać na trudne warunki, w których być może przyjdzie Wam pracować? Co należy ze sobą zabrać i jak to zapakować?
More...
Odp: [OPL]Olympus zaprasza na darmowe warsztaty fotografii podróżniczej z Marcinem Do
Świetny pomysł - niestety w tym czasie będę w podróży :(.
Bardzo żałuję .
Odp: [OPL]Olympus zaprasza na darmowe warsztaty fotografii podróżniczej z Marcinem Do
Nie istnieją darmowe warsztaty. Zawsze jest jakaś cena :)
Bardzo chętnie pojawiłbym się na warsztatach we Wrocławiu. Cena nie gra roli :P
Kurcze, szkoda ale nie mogę w tym terminie :-(
szkoda że listy są już pozamykane i tylko rezerwy dostępne..
ale zobaczymy czy szczęście dopisze ;)
Szkoda, że akurat w tym terminie mam zjazd na uczelni.
Ktoś z OlyClubu się wybiera?
Ja będę :)
Wszystkich co mogą serdecznie zapraszam i będzie mi miło widzieć jakies znajome twarze :)
Z kolei dla tych co nie mogą a chcą - mam nadzieję że będzie jeszcze możliwość pogadania na ten temat
Może nawet przy piwku na jakimś zlocie czy cóś :)