3 załącznik(ów)
Takie tam pstryki od Maćka
Byłem parę dni temu w Łodzi i wybierając się pod ręką miałem tylko Zenita i przeterminowany film. Pod względem jakości wyszło to źle, dodam że światłomierz w moim Zenicie pewnie kiedyś działał lepiej. Z przerażeniem dowiaduję się, że z tego typu technik (przeterminowane filmy + radzieckie aparaty) korzystają głównie hipsterzy, no ale i tak postanowiłem pokazać kilka rzeczy, nie żeby pochwalić się kunsztem, raczej żeby wrzucić coś śmiesznego :)
1.
Załącznik 82000
2.
Załącznik 82001
3.
Załącznik 82002
Odp: Takie tam pstryki od Maćka
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciek_WM
Byłem parę dni temu w Łodzi i wybierając się pod ręką miałem tylko Zenita i przeterminowany film. Pod względem jakości wyszło to źle, dodam że światłomierz w moim Zenicie pewnie kiedyś działał lepiej. Z przerażeniem dowiaduję się, że z tego typu technik (przeterminowane filmy + radzieckie aparaty) korzystają głównie hipsterzy, no ale i tak postanowiłem pokazać kilka rzeczy, nie żeby pochwalić się kunsztem, raczej żeby wrzucić coś śmiesznego :)
Troche duze te fotki,ale wiadomo FF to przecie:-P:mrgreen:
Nieraz przy takich zabawach powstaja fajne efekty,a jeszcze jak w odczynnikach czegos dasz wiecej czegos mniej,albo zastapimy czyms innym(moze byc nawet Coca-Cola)to i oczy mamy duze ogladajac.
Fajnie ze lubisz sie bawic.Moze jak bys zmniejszyl i namieszal w kole barw to takie by Ci wyszlo:-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Załącznik 82006Gory juz nie chcialem psuc.
A już byłem taki zadowolony, myśląc że przy pierwszej próbie opanowałem wstawianie obrazków na forum ;) Dzięki za rady i pokazówkę kolorystyczną, będę nad tym pracował.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Moze jak bys zmniejszyl i namieszal w kole barw to takie by Ci wyszlo:-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ja tam jestem bardziej zwolennikiem ordżinalesówk jakby one nie wyszły bo taka natura zdjęć tego typu, chociaż Tobie fajnie wychodzą obróbki z tego co czasami gdzieś tam widziałem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciek_WM
Ty się kolego nie tłumacz bo Cię zaraz co poniektórzy zjedzą i będą chcieli przeciągnąć na swoją religię :) tylko rób to na co masz ochotę i sprawia Ci frajdę przy okazji podpatrując co możesz wykorzystać u siebie :). A co do rad to sam się zorientujesz kogo warto słuchać a kogo nie :)
4 załącznik(ów)
Te spinacze do poscieli fajne.Kiedys widzialem kadr z duza iloscia ich tak polaczonych w wresji czarno bialej.Super fotka byla.
Ta stalówka ze spinaczami nawet mi się podoba :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ta stalówka ze spinaczami nawet mi się podoba :)
To już nowszy model stalówki. Starsze taki bardziej klasyczne były "złote" i inny kształt miały.
Dzięki za podróż sentymentalną :)
2 załącznik(ów)
Dziękuję za komentarze. Bawiłem się jeszcze w makro ostatnio, ale na razie nie mam nic ciekawszego. Zamiast tego wrzucę jeszcze dwa strzały z Łodzi:
8.
Załącznik 82542
9.
Załącznik 82543
Dwa powyżej więcej niż OK.