Odp: Fotografia Marca 2013r. Wątek do zgłaszania fotografii dla Jury.
Tytuł Fotografia Miesiąca Marca 2013r. Olympusclub.pl
otrzymała praca jagger-a zatytułowana "Droga krzyżowa"
Wyróżnienie otrzymała praca Bigbed-a zatyłowana *** (selfshoot).
Głosowało Jury w skladzie: Mirek54; Karol; helenae; bufetowa; bikeart; Saboor; k@czy; Bodzip; suchar.
W Imieniu Jury i Administracji Gratuluję!
Andrychow 28.04.2013r. apz
Odp: Fotografia Marca 2013r. Wyniki i gratulacje
Wspaniałe prace, gratulacje!
osobiście z cłym szacunkiem dla jaggera zdjęcie wyróżnione podoba mi się bardziej :)
gratulację dla obu autorów :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
osobiście z cłym szacunkiem dla jaggera zdjęcie wyróżnione podoba mi się bardziej :)
gratulację dla obu autorów :)
Droga Urszulo!
Ocenianych zdjęć było 41. O ich poziomie niech świadczy to, że to, że w pierwszym głosowaniu zapunktowało ich 28, a ostateczny wybór był wykonywany z pięciu najlepiej ocenionych prac. Bez żadnego problemu każda z tych pozostałych trzech prac i jeszcze kilka innych mogłoby zająć miejsca tych dwóch bez obniżania poziomu jurorskiego werdyktu.
Jestem pełen uznania dla pracy naszych Jurorów, że wyłonili z tych ciekawych prac, dwie, z których każda jest bardzo dobra w swojej dziedzinie fotografii.
I mam prośbę osobistą, dodawaj do wątku dla Jurorów także swoje propozycje zdjęciowe.
Domyślam się w końcu są to najlepsze prace minionego miesiąca - więc poziom musi być wysoki bo i gust OLYTALIBÓW dobry :)
sama obiecuję sobie że tych moich faworytów w kolejnym miesiącu trochę zamieszczę - ale jak widać często z marnym skutkiem
postaram sie poprawić :D
Gratuluję serdecznie i miło mi, że typowałam jednego z Faworytów. Świetna robota, Panowie! :lol:
bardzo dziękuję za wyróżnienie... muszę się zgodzić że praca Bigbed-a jest wyśmienita... pozdrawiam.