5 załącznik(ów)
CO CI PRZED NOSEM PRZEMKNĘŁO czyli LAMPKI NA CHOINKĘ
Z racji tego, że o tej porze roku wcześnie robi się ciemno oraz zauważyłem, że kilka osób zaczęło wstawiać zdjęcia rozmazanych pojazdów i ich gwiezdnych świateł więc zakładam wątek zbiorowego samobójstwa "Co Ci przed nosem przemknęło czyli dla super fotki połóż się na torach" :). Wstawiamy tutaj fotki wykonane po zmierzchu i w nocy wszelkiego rodzaju pojazdów jeżdżących, pływających, fruwających będących rozmazanymi i zostawiających jak najwięcej efektów świetlnych (ludzie z jakimiś świecidełkami też mogą być) :). Ma być wesoło, kolorowo i bardzo mocno nocno klimatycznie :)
Ja ze swoimi pseudo dziełami idę na pierwszy ogień :)
Pierwsze trzy fotki to tramwaje a pozostałe dwie to TIR'y wypakowane na maksa zakręconymi uśmiechami dla smutnych dzieci :)
9 załącznik(ów)
Odp: CO CI PRZED NOSEM PRZEMKNĘŁO czyli LAMPKI NA CHOINKĘ
W związku z wydębionymi od taty pierścieniami od KIEVA 6x6 (też w załącznikach) podczepionymi do Oluni dzisiaj kolejne rozmazane kolorowe foty tego co mi przed nosem przemknęło ;) (wszystkie zdjęcia pierścieniem z trzema płaszczyznami) :)
2 załącznik(ów)
Jak dla mnie abstrakcje trójwymiarowe ale jako eksperyment, ciekawe. Ja wolę coś rzeczywistego.
Jakoś mi te "pierścienie" nie podchodzą. Może akurat te zdjęcia. Za to te "przejechane" Bikera są naprawdę ekstra.
Nie ma jak odpowiednie miejsce na aparat. Ja wybieram skrajne ciemnice, bo wtedy światła pociągu "uzupełniają" się z przysłoną i czasem naświetlania. Och jak ja takie kadry lubię:grin:.
3 załącznik(ów)
Ja za to uważam, że pierścienie są cool gadżeciarskie, odjechane, bardzo fajne i zabawa z nimi jest super a o to chodzi aby bawić się, bawić się i mieć z tego frajdę i radochę jak mały dzieciak :). Dzisiaj jedna fotka normalna oraz kilka z tego drugiego pierścienia z sześcioma płaszczyznami :).