1 załącznik(ów)
Zamki, pałace, zameczki oraz inne kł"u"deczki :)
Tak jak w temacie bo to piękne modele nawet w z wyszczerbionymi murami przez ząb czasu, które świetnie wyglądają o każdej porze dnia i nocy oraz roku, zawsze za pan brat z pięknym tłem i światłem :). Więc każdy niech dorzuci te bajkowe budowle ku chwale ojczyzny :). Przede wszystkim polskie a w ostateczności zagraMAniczne :)
Na początek wrzucam bardzo mało znanego "trupa" czyli ruinę zamku w Besiekierach, woj. łódzkie gm. Grabów Od kiedy rekultywowali dookoła teren, wzmocnili mury i wybudowali drewniany most to zrobił się bardzo urokliwy i nie tylko służy miejscowym do uprawiania seksu po remizowych przytupach ale także na nowo odkrywającym go turystą :)
Ojjjjjjj przepraszam za słowo "trup" tak mi się przypadkiem wymsknęło bo mi się zaraz towarzystwo wzajemnej adoracji oburzy a forumowiczów potraktuje jak barany bez własnego rozumu i pojmowania świat. WŁADZIA WIE LEPIEJ :). A jeszcze jedno co do tych znaczków "" to nazywają się cudzysłowie i służą do umieszczania między nimi tematów, cytatów, ironii a także zmieniania znaczenia słów na przeciwne.
DO ADMINA - CZY MOŻE W TEMACIE W SŁOWIE KŁUDECZKI LITERE U WSTAWIĆ MIĘDZY CUDZYSŁOWIE CZYLI TAK "U" BO ZAPOMNIAŁEM
Załącznik 73410
Odp: Zamki, pałace, zameczki oraz inne kłudeczki :)
zameczek bardzo fajny.
ChaRmaX gratuluję pomysłu na wątek, poprzednio ręce mi opadły.
będę musiał wybrać się do naszego zamku i coś pstryknąć.
dzięki za natchnienie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
ChaRmaX gratuluję pomysłu na wątek, poprzednio ręce mi opadły.
będę musiał wybrać się do naszego zamku i coś pstryknąć.
dzięki za natchnienie :)
Pstrykaj, pstrykaj zamki to piękne i wdzięczne modele pomimo tego co w życiu przeszły. One są takie wdzięczne, że nawet będąc pijanym i go ucinając i tak wyjdzie ładny :)
No cóż poprzedni temat traktowałem jak dla ludzi dorosłych z odpowiednim podejściem i wierzyłem, że ludzie tak do tego podejdą a zrobił się dyskusyjny bajzel. Ale swoją drogą KOCHANI polecam tak 5 stron tematu w 8 godzin zapełniać każdemu co dziennie :D. Chyba pobiłem rekord tego forum we wpisach :D. Hehe następne tematy czekają w kolejce ale będę je stopniował aby rozruszać towarzycho :D
1 załącznik(ów)
To jest niestety jedyne zdjęcie, które posiadam ale na prawdę polecam tam zajrzeć. Zameczek z muzeum jest bardzo urokliwy, otoczony fosą i niedużym ładnym parkiem. Znajduje się w Oporowie koło Żychlina :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
TA jeszcze jedno co do tych znaczków "" to nazywają się cudzysłowie i służą do umieszczania między nimi tematów, cytatów, ironii a także zmieniania znaczenia słów na przeciwne.
DO ADMINA - CZY MOŻE W TEMACIE W SŁOWIE KŁUDECZKI LITERE U WSTAWIĆ MIĘDZY CUDZYSŁOWIE CZYLI TAK "U" BO ZAPOMNIAŁEM
Nie krzycz! Tym bardziej na admina- to się może źle skończyć ;)
Jeśli już chcesz chcesz czegoś nas nauczyć, wypadałoby samemu wiedzieć.
Te znaczki nazywają się cudzysłów i nie wstawia się między a bierze się w cudzysłów. :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nie krzycz! Tym bardziej na admina- to się może źle skończyć ;)
Jeśli już chcesz chcesz czegoś nas nauczyć, wypadałoby samemu wiedzieć.
Te znaczki nazywają się cudzysłów i nie wstawia się między a bierze się w cudzysłów. :-P
Strachliwy to ja nigdy nie byłem a tym bardziej do uciszenia :-P
Nie krzyczę na admina, tylko wyróżniam tekst. Gdybym krzyczał to użyłbym na końcu zdania znaku wykrzyknika/wykrzykników. Wypadałoby to wiedzieć bo skoro potoczne pisanie w internecie poszczególnych wyrazów dużymi literami uważa się za krzyk to nie oznacza to z automatu, że nim musi nim być. Tak więc przyganiał kocioł garnkowi lub uderz w stół a nożyce się odezwą hihi :)
I od kiedy to posiadanie własnego zdanie jest kogoś pouczaniem? Z tego co wiem to zawsze wtedy, kiedy władza bywa autorytatywna, wszystko wiedząca i reprezentująca jedynie słuszną linię partii oraz kiedy nie ma się szansy na odpowiedź na postawione zarzuty i kończy się wątek pouczeniem jak dla "uczniaka" a nie przypominam sobie abym kogoś ja w ten sposób tutaj potraktował. :)
Tak więc proponuję wrócić do zamków i kł"u"dek a nie do jałowej dyskusji :)
Z życzeniami miłego dnia, uroczego popołudnia, miłego wieczoru oraz gorącej nocy,
Niepoprawny Politycznie Czary Mary Mar Czar :)
1 załącznik(ów)
Super pomysł, mamy tu fachowców od takich tematów. Myslę, że helmuth coś wrzuci i inni. na szybko mam cos takiego, park oliwski 3miasto,
jednak w architekturze biegły nie jestem, ale poszukam, poszukam
Załącznik 73426
ten temat się rozwinie :mrgreen:, tak myslę. Trzeba tylko uważać, żeby na murach zamku nie było widać piór, kości, rozbitych jaj, itp.:mrgreen:
Kocham zamki i pałace, chociaż bardziej zamki - są miodzio, miodziaste super cool zajebiaszcze :)
Zomecek na Pieskowej Skale
Zamek w Ogrodzieńcu:
Zamek Czorsztyn: