OLYMPUS E-330 + 14-45mm +40-150mm
Witam,
Po długim namyśle i studiowaniu Waszego Forum zdecydowałem się na zakup Olka E330, ale ku mojemu zaskoczeniu w większości sklepów internetowych w ostatnich dniach spotykam się z opisem przy produkcie "Produkt wycofany ze sprzedaży". Czy mogę prosić o informacje co się dzieje, czy w związku z premierą Olka 410 i 510 nie będzie już w ofercie Olimpusa E330 z obiektywami 14-45mm +40-150mm (w zestawie), czy może to chwilowa akcja związana z promocją nowych modeli?
OLYMPUS E-330 + 14-45mm +40-150mm
Dziękuję za informację, pozostaje wybór któregoś z nowych modeli, tylko pytanie którego, lub poszukiwania pozostałości zapasów z E330, może jeszcze gdzieś coś znajdę.
Re: Co ma zastąpić Olka E330
Cytat:
Zamieszczone przez afonia68
Chciałem prosić o poradę na co zwrócić uwagę przed podjęciem decyzji czy Olek E410 czy E510?
Jeżeli możesz zapłacić ciut więcej oraz jeżeli malutkie wymiary nie są dla Ciebie priorytetem to kup E-510. Będziesz mieć większy aparat, IMHO lepiej leżący w dłoni a przede wszystkim stabilizację obrazu, której nie ma E-410 i to zasadnicza różnica w ich funkcjonalności. A stabilizacja niewątpliwie fajna rzecz - szczególnie z dłuższymi obiektywami i w gorszych warunkach oświetleniowych...
Re: Co ma zastąpić Olka E330
Cytat:
Zamieszczone przez afonia68
Witam,
chciałem podziękować wszystkim za wsparcie. W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Olkiem 410 lub 510 w dual kicie (chyba że uda się polowanie na E330).
Mam nadzieję że rezygnacja z Olka E330 nie jest błędem. Technologia pędzi do przodu narzędzia się zmieniają.
Jestem amatorem fotografii przesiadam się z aparatu kompaktowego na "lustrzankę". W fotografii zajmuje się różnymi tematami; MTB, taniec towarzyski, latawce, konie, trochę reportażu, portret, co jakiś czas jakieś makro.
Chciałem prosić o poradę na co zwrócić uwagę przed podjęciem decyzji czy Olek E410 czy E510?
sondzę że 510 ale co byśmy nie pisali to i tak pozostaje twój wybór.A Ja sobie czekam na e-nexta