Tu i tam, parę zdjęć już mam
Witam serdecznie,
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałem ten wątek poświęcić na publikację moich zdjęć.
Zachęcam wszystkich do komentowania i oceniania moich prac, mam nadzieję, że dzięki temu podszkole swój warsztat.
Będę starał się dodawać zdjęcia w miarę regularnie, oczywiście jeśli będę miał się czym pochwalić ;)
Na początek:
1.
2.
3. "Gdyby chmury odbijały kolory"
Odp: Tu i tam, parę zdjęć już mam
estetycznie to 2ka - aczkolwiek bez szału ; ) szał był za to z 3ką ale kolorystycznie nie trafia w moje ramy : )
Te popsucia, zupełnie mnie nie podniecają , wręcz przeciwnie...
Dzięki za pierwsze opinie o moim zdjęciach (po których szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że spowodują szał)
No cóż, właśnie też z tego powodu założyłem ten wątek by dowiedzieć się, co innym się podoba.
2. jest w miarę ok.
3. nawet tytuł nie jest w stanie mnie przekonać do takiego widzenia gór,
1. poprostu mi nie leży taka obróbka
1. Byla dopasowywana do koloru scian i mebli w pokoju (zdjecie w duzym formacie powieszone zostało nad biurkiem.
Co do 3 to chyba rzeczywiscie przesadzilem z fantazją. Nawet nie wiem jak mam się wytłumaczyć z takiej obróbki, a w sumie to i tak bez sensu.
Mam nadzieję, że kolejne zdjęcia bardziej się spodobają.
Wstawiaj zdjęcia, oglądaj u innych i już. Dzieki komentarzom kilka lat temu sporo się nauczyłem...
Tym razem porcja trochę przyrody:
4)
5)
6)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
radosh
Tym razem porcja trochę przyrody:
4)
5)
6)
Czwórka, fajny pomysł tylko pirewsze co wzrok ściąga to ... druty. Może inne kadrowanie rzuci kwiecie na pierwszy plan.
Coś takiego:
mi tam druty nie przeszkadzaja, moze horyzont kadrowac centralnie i ostrosc dalej, no ale ja sie jeszcze nie znam :)