Kalendarz 2013 - kategoria 3 - Fauna - Wyniki
Odp: Kalendarz 2013 - kategoria 3 - Fauna - Głosowanie
I tu też powinność spełniona :)
T.
Numer na pasku nie zgadza sie z numerem na zdjęciu. Tak ma być?
Ed.: właśnie przeczytałem, że tak ma być, ale pewnie i tak wprowadzi to element losowy do głosowania :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Hades pisał w innym wątku, że ten numer na pasku jest nieważny. Liczy się ten który widzisz po najechaniu kursorem na zdjęciu razem z tytułem.
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Ed.: właśnie przeczytałem, że tak ma być, ale pewnie i tak wprowadzi to element losowy do głosowania :)
Już dopisałem informacje w pierwszym poście. Numery na szarym pasku to tylko nawigacja. Ta "flashka" ma ten feler, że bierze listę zdjęć i za każdym razem losuje porządek wyświetlania.
szkoda,ze jesli ktos kliknalprzy glosowaniu tylko na jedno lub dwa nie moze uzupelnic,szkoda.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
szkoda,ze jesli ktos kliknalprzy glosowaniu tylko na jedno lub dwa nie moze uzupelnic,szkoda.
Spoko, jutro albo za tydzień będzie inny regulamin i będzie można :mrgreen:
A tak na poważnie, to proponuję, żeby w następnym roku regulamin opracować w gronie starszyzny plemiennej przy udziale Jacka i wrzucić go w kształcie nie podlegającym dyskusji. W tej edycji to ja już w ogóle nic nie wiem, zmiana goni zmianę a jak trzeba będzie to się coś jeszcze zmieni.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Spoko, jutro albo za tydzień będzie inny regulamin i będzie można :mrgreen:
A tak na poważnie, to proponuję, żeby w następnym roku regulamin opracować w gronie starszyzny plemiennej przy udziale Jacka i wrzucić go w kształcie nie podlegającym dyskusji. W tej edycji to ja już w ogóle nic nie wiem, zmiana goni zmianę a jak trzeba będzie to się coś jeszcze zmieni.
A co się takiego zmieniło?
Terminy, ilość zdjęć które może zamieścić jedna osoba, sposób głosowania dopiero co poznaliśmy. O tym, że jeżeli wiecej niz jedno zdjęcie jednej osoby zdobedzie najwiecej głosów też się teraz dowiadujemy. Nie traktuj mojego głosu jako krytyki, tylko jako propozycje. Na podstawie doświadzeń z tego roku trzeba opracować regulamin a w przyszłości sie go trzymać i tyle.