-
d7000?
Czy ktoś tutaj używa d7000? Są bardzo rozbieżne opinie na forach, dlatego nie interesują mnie informacje o tych, co czytali, tylko od tych, co używają. Używam obecnie d200 i potrzebuję czegoś z regulacją AF, żadne szumy czy wierność oddawania czegokolwiek mnie nie obchodzi, tylko AF.
-
Odp: d7000?
Pytaj fatmana. On miał jakieś przeboje serwisowe z tym aparatem.
-
Czytałem na nikoniarzach kilometrowy wątek i nawet tutorial na co zwracać uwagę, ale szukałem informacji od użytkowników stąd.
-
Znajomy ptasiarz uzywa i nie ma problemow.
Tyle, ze on trzepie to z N300/f4.0 i N500/f4.0
pozdro
-
Ja mam to body i jak pisze nyny tez nie mam z nim problemow. AF celny bez odjazdow (jak pisza w owym tasiemcu). Na poczatku pochlapal troche olejem, ale po ok. 5k klapniec przestal.
tapniete
-
Czytałem ten "kilometrowy" wątek i pomimo wszystko kupiłem ten aparat. Mam do niego cztery szkła i nie musiałem jeszcze korzystać z funkcji regulacji;) Radzę jednak sprawdzić przed zakupem puszkę z konkretnym szkłem. Jeżeli masz felerny obiektyw to regulacja z poziomu puszki może nie wystarczyć.
-
Posiadam D7000. Wszystko ok.
-
Ją również posiadam d7000 9 miesięcy i także nie zauważyłem u siebie problemów z af jak i plamami oleju na matrycy.
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
-
Ku pamięci potem jeszcze Fatman pisał że trzy razy wysyłał i mu nie naprawili w serwisie.
-
Nikoniarz chce Nikona. Uszczelki to mus. Jest dzisiaj sens brać D300s ?