Witam!
Kolejny wątek (jak przesadzam to mnie trzepnijcie) tym razem pokazy straży pożarnej. Miłego oglądania i jak zwykle jak będzie zainteresowanie to dorzucę więcej.
Pozdrawiam
1.
2.
3.
Wersja do druku
Wiesz co, problem z pierwszymi fotkami jest taki, ze tam jest tylko palacy sie samochod. Trudno sie domyslic, o co wlasciwie chodzi. Nie ma akcji, a w koncu to pokazy strazy pozarnej. Nie ma tam strazakow. Dlatego ostatnia seria jest najlepsza, bo ukazuje strazakow w akcji, sceny sa bardziej dynamiczne. Trzeba bylo jeszcze pokombinowac z kadrami, bo wszystkie sa z perspektywy normalnego czlowieka, przez co sa statyczne. Jakies drobne pochylenie kadru itp. znacznie poprawiloby dynamike sytuacji przedstawionych na zdjeciach.
Pzdr
Hih - na pewno nie masz jeszcze jednej serii?
Co seria to lepsza, więc z chęcią zobaczyłbym kolejną :D
Zgadzam się z Sucharem.
Trochę bym jeszcze pozmieniał kolejność: 1,3,2 reszta bez zmian. Może nawet 1 bym wyrzucił.
Na 5 przeszkadzają mi obcięte nogi strażaków i ten gość z aparatem po lewej. I brakuje mi takiej fotki kończącej serię, np. co zostało z tego wozu po całej akcji
No i o to chodziło. Dzięki za komentarze jak coś wygrzebie to wrzucę. Co do 5 to byłem pewien, że wstawiłem bez gościa i z nogami a tu takie zaskoczenie.
Pozdrawiam
IMO bardzo ciekawy reportazyk. Oceniam go jako calosc, bo na temat poszczegolnych zdjec nie bardzo mi sie chce pisac :) W niektorych zdjeciach widac dynamizm ujecia tematu. Trzymaj tak dalej.
Jak patrze na te ostatnie to mam wrażenie jakby ci szerszego kąta brakowało:
9- obcięta prawa strona
10- obcięta lewa strona
11- obie obcięte, w ogóle to tą bym wyrzucił zupełnie
12- gdyby nie ludzie to byłoby OK
Zaznaczam, że nie jestem specjalistą od reportażu ale może przydadzą ci się moje 3 grosze.