To może ja zacznę :-)
Wersja do druku
bach bach, doczepiam swoje wagoniki, :-)
Cos czuje, ze niedlugo postanie druga, swietna seria zdjec - tym razem nie samolotow a pociagow i wszystkiego co z nimi zwiazanego :)
dka podoba mi się ten samotny, załadowany wagonik stojący gdzieś na bocznicy. aga Twoje nocne wyczyny z długim czasem naświetlania tez całkiem całkiem.
Wprawdzie już pokazywałam to zdjecie ale pasuje do wózka pokazanego przez Dka :)
daghda, bardzo fajny temat zapodales! Naprawde bomba :D Teraz u mnie zupelnie krucho z czasem (nawet, zeby poczytac forum :cry: ), ale jesli uda mi sie troche wolnego wygospodarowac, to rowniez cos dorzuce.
A tak na marginesie, jak jest obecnie z fotografowaniem tzw. infrastruktury kolejowej? Czy nadal obowiazuja zakazy? Slyszale, ze odwolano je, ale potem cos wrocilo w przepisach. Pamietam swego czasu taki przypadek: dworzec w Ciechanowie, wycieczka klasowa, czekamy na polaczenie i z nudow usychamy, zaczynamy pstrykac fotki i w tym momencie pojawia sie pan MILICJANT, oznajmia, ze jest to zabronione i zabiera nam wszystkie filmy, po czym je naswietla :evil: . Wowczas nikt nie wdawal sie z nim w gadke (rowniez nasza nauczycielka nie naklaniala do jakielkolwiek dyskusji) i na tym sie skonczylo. A jak to wyglada w czasach wspolczesnych?
Gdziesik zasłyszałem że tablice zakaz fotografowania to mają zniknąć jako relikt czasów minionych....Cytat:
Zamieszczone przez zigger
A poza tym w czasach współczesnych to mamy Google Earth dla ... każdego.
A ci konkretnie zainteresowani to nawet lepsze aparaty sobie na niebie powiesili... :D
pa
Mozna cykac fotki wszedzie tam, gdzie nie wisi "zakaz vstupu" czy tez "zakaz wstepu". Gdzies sie przewinela dyskusja na ten temat.